- 18 Temmuz 2009
- 81.908
- 239.185
- 5.263
Net Hatipçi, yetmedi GSYİAD organizasyonuna falan çağırdılar.Hatipçiye bak nasılda mutsuz
Hatip’in twitterda takip ettiklerine herkes bir göz atmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net Hatipçi, yetmedi GSYİAD organizasyonuna falan çağırdılar.Hatipçiye bak nasılda mutsuz
Sane korkup vazgeçer bir de aman diyim, Kemalim
Here we go geliyor.
EuroYesil cerceve ilginc genislikte..ne sakliyorsun icinde
Sane acısını çıkartmak icin birini getirmek isteyeceklerdir David buna uygun. Başka alabilecekleri birini görmüyorum.Fenerbahçe'nin göründüğü kadar büyük bir hareket alanı olduğunu düşünmüyorum. Her sene sıfırdan takım kurup dünyanın parasını harcıyorlar. Bu sene de kadroyu düzenlerken, aldıkları çöplerin yerini doldurmaya çalışırken çok zorlanacaklar.
Sane transferinde Kavukcu mu vardırNet Hatipçi, yetmedi GSYİAD organizasyonuna falan çağırdılar.
Adamlarda yonetimsel kriz var, acisini cikaramayabilirler oyle bir andaSane acısını çıkartmak icin birini getirmek isteyeceklerdir David buna uygun. Başka alabilecekleri birini görmüyorum.
Hatipçiler kendilerini çok açık ediyorlar zaten. Adam o kadar kötü ki kendine tuttuğu adamlarda bile yetenek yok.Net Hatipçi, yetmedi GSYİAD organizasyonuna falan çağırdılar.
Gardi üzerinden olmuş görüşmeler.Sane transferinde Kavukcu mu vardır