Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam mert renktaşın huyu o en pozitif anlarda negatif çıkarımlar yapmak.Misal şampiyon olduğumuzun ertesi günü şimdi seneyede olmak zorundayız en zoru aslında seneyeki şampiyonluk olacak falan der benceOsimhen'e ayırdıkları bütçe transfer bütçesinden bağımsız diyorlardı
Bravo hocamBons olmadıgından 10 verilir, 3 seneligi 30 milyon avro, almaya kalksan zaten 20-30 bons
Yok Allahlarından bulsunlar yawİnşallah Bayern çıkar ŞL’de
Onun büyük ihtimal haberi bile yoktur. Çıkar tvlere ben ikna ettim diyebilir yüzsüz herifİb hatipoğlu sonra aklıma geliyor darlanıyorum
Karakterli adammış Ağustos'a kadar teklif bekleyebilirdi bu adam ve istediğini alabilirdi de bu kadar kısa sürede sonuçlanması oyuncunun ilk tercihinin biz olduğunu gösteriyorBonservissiz Sane için yıllık 11 gayet makul sayılır. Öyle 20 falan vermeden Haziran başında Sane’yi ikna etmek de enteresan iş ha.
Sol stoper PavlovicBoey gelse iyi olur, çok kritik bir hamle.
Bir de sol stoper alınırsa kalan süreç fırsat işlerine ayrılabilir.
Kaleciyi saymıyorum da spektaküler biri bence alınmaz oraya, belki Ter Stegen.
Osimhen kararini cabuk versede o na göre davide gitsekÖyle gözüküyor şu an için.
Aleksandro > pavlovicSol stoper Pavlovic
Kaleci Petrovic
Evet istiyorum.
Kampa hiç bir futbolcu yetişmez.Kampa hiç bir futbolcu yetişmez.
sırada bernardo var
SANA HELAL OLSUN BAŞKANIM