Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Parayı gömmüşler reis zor3 fazla yav
15 bons 2 maaşa alınabilir
Kanadalı daha uyguna bile alınır
Yüksek maaştan Sane gibi oyuncular alınmayacaksa kaçınmak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parayı gömmüşler reis zor3 fazla yav
15 bons 2 maaşa alınabilir
Kanadalı daha uyguna bile alınır
Yüksek maaştan Sane gibi oyuncular alınmayacaksa kaçınmak lazım.
Bence Osimhen olmaz ise"Ki olacak inanıyorum" kesin bir golcü alınacaktır.Ahmet KUTUCu gidecektir.Net.Öyle gözüküyor şu an için.
O oicligine diyordu. Onden algi icin. Simdi daha iyi hissetmistir. Yanar donerli adam. Sane bize geldi, simdi Ali Koc'a sallar. Sane Fener'e gitseydi Ali Koc'u overdi soyleydi boyleydi. Gemisini yuruten adam, guvenmeyelim bu tiplere.Ulan o değil Sac denen herif 2 ay once sane %90 Galatasarayda demişti![]()
Lider topçu. Çok iyi pasör ama İlkay gelirse onun yerine Lemina ikamesi biri daha iyi olabilir. Lemina'nın 3 günde 1 maça çıkabileceğine pek inanmıyorum.Xhaka için ne düşünüyorsun
Çok katkı alamamış olsakta Poldi kırmızı çizgimizdir, kendisi nezdimde bir yerli oyuncudur.Inanamamistim ben geldigine.
O donem hatirliyorum adama turk dusmani falan lekesi atiliyordu, herif donerci cayci cikti)
Ama hep dedigim gibi fenerin gecmisindeki adamlar boyle degil. Bizde hepsi hala seviyor camiayi.
Utanmaz arlanmaz yüzsüz adam.
Parayı gömmüşler reis zor
Oraya ait yav afganNe bilim oraya ait degil miydi o tip
herifte ejderha gibi fizik var oha beeeBöyle vura vura giden topçular müthiş ya, rakip savunmalar direkt ürküyor.