- 21 Haziran 2011
- 27.213
- 7.319
- 2.238
Önümüzdeki sene Dünya Kupası'nda şans bulabilmek için Sane'nin neler yapabileceğini hayal edin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberler hizli kesildi. Bakalim aksama nolacak
olum olumsuz salma lan daha 1 ay filan. Bu transfer normalde temmuz sonuna doğru gelmesi gerekirdi.Haberler hizli kesildi. Bakalim aksama nolacak
Kanadali burak yılmaz oJonathan David'i tipinden midir nedir herkes farklı bi oyuncu zannediyor galiba. Kendisi tam anlamıyla 2023 2024 sezonu İcardi'dir arkadaşlar.
Salah sözleşme uzattı, 100 milyon euro maaşı reddetti ne Salah’ı ulan. Liverpool’da şampiyon olmuş adam, EPLnin en iyi oyuncusu, ne fenerifebe Salah veya Heung Min Son'a gitmezse ben de bir sey bilmiyorum
oha bizim imza parası dahil yıllık 11-12 mi?
Torreira-Sara-İlkay ile şiir gibi top oynanırdı be. Tam Terim orta sahası.İlkay gelecekse bonservissiz ve 5 milyon altı maaşla gelmeli yaşı sebebiyle sık sık rotasyona sokacağız ayrıca 20 milyon yatırım yaptığımız sarayı tamamen yedek kulübesine atamayız

Salah sözleşme uzattı, 100 milyon euro maaşı reddetti ne Salah’ı ulan. Liverpool’da şampiyon olmuş adam, EPLnin en iyi oyuncusu, ne feneri
Salah imkansiz oteside...febe Salah veya Heung Min Son'a gitmezse ben de bir sey bilmiyorum
link atar mısın renktaşspace odasında ağlıyorlar
febe Salah veya Heung Min Son'a gitmezse ben de bir sey bilmiyorum