Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.880
- 15.360
- 2.433
Barış Cenk'in miydi bu kanal?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TM değeri 10m avro ya düşmedi mi?
GS entrika dizisi ayarlansa - Erden Timur hatipten öcünü Kavukçu yoluyla alıyor derdim. heyecandan her bölümü iple çekerdim.
Bir daha çapraz yırttığı için Metz almamış. Ocak 2026’da dönecekmiş. Şimdilik tenha oldu fenerlilerfenerin aldığı wondırşite noldu
kulu barışa göre çok daha sık sakatlık yaşıyor o yüzden kulu gelsede barış kalmalıBu olursa barışı acımadan şutlarım 2 sene falan olgunlaşıp geri dönsün kral
Opoku ile kaf kafaya takasa girelimAkıllarda tek bir soru sane geldi ahmet kutucu nerede oynayacak?
? dogrumu acaba
öneri başlığında banlı olduğum için burdan yazıyorum. sayfaları yön tuşuyla değiştirme özelliğini(Keyboard Pagination) getirirseniz pcde çok büyük konfor olur. r10 ve benzer birkaç forumda var baya kullanışlı oluyor.
? dogrumu acaba
Barış Cenk'in miydi bu kanal?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
goretzkaTahmin var mı?
sağ yön tuşuna basınca sonraki sayfaya sol yön tuşuna basınca önceki sayfaya gitsek güzel olmaz mıydı hakanıımne anlatiyon sami, anlasilmiyor
Avrupa’dan alacağını aldı şampiyon oldu CL finali oynadı daha bir hedefi kalmadı.
İlkay gibi kolpadan GS’li değil gerçekten prime zamanında gelecekti. İlkay’dan daha ucuz yıllığa gelir bu herif. Bir imkan varsa düşünmem