- 23 Ocak 2019
- 23.714
- 31.066
- 2.233
Alper adminim, biz taraftsedfjpdg. ...Bu arada o geliyor bu geliyor , ama kim gidiyor? Yabanci kurali varken orasini unutmayalim![]()
Ne yalan söyleyeyim ben bir an unuttum o mevzuyu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alper adminim, biz taraftsedfjpdg. ...Bu arada o geliyor bu geliyor , ama kim gidiyor? Yabanci kurali varken orasini unutmayalim![]()
Sara gidebilir vallaha. Lemina kesin kalır. Bir sürü maç oynacagiz. Torriera in formsuz döneminde net ihtiyaç olur ve kullanirizNoluyo leminayı mı sarayı mı satıyoz
tekrardan barışmamıza sevindim. senden bildirim gelmeyince bir yanım eksik kalıyorŞu an atılan twitleri muhtemelen hareketli bir gün olduğu için kimse hatırlamayacak
Klasik kolpaci taktigi bu
Hareketli bir günde yardırıyorlar etkileşim için
Gelinen seviyeye bak kanks yavCepte olan Laporte’dir
Guardiola'nin dedigi gibi, siskin kadro istemiyoruz oyle bos beles tribunde yatip oturacak tipler falan. Iyileri gelsin, yetersiz olanlar da gitsin.Alper adminim, biz taraftsedfjpdg. ...
Ne yalan söyleyeyim ben bir an unuttum o mevzuyu![]()
istediğin topçu var mı alalımGelinen seviyeye bak kanks yav![]()
jalminha ve samiyenin twitler baydı
samiyen özel haberlere alıştırdı bu hali sarmıyorSamiyenin yine bir agirligi var su Jalminhanin daha bir bok bildigini gormedim mustafa ozgur sancardan gram farki yok
Ben onlara pek dikkat etmiyorum.Bugun foruma kac kisi girdi üstad insight’lar var mi sende
Dünle bugunu kiyaslasana sayisal verilerle
Kesinlikle. Kadro için ideali 16 kişinin rotasyonda bulunması bence. 16 net isim ile Avrupa + lig çok rahat götürülür de bence bizim ülke futbolunun en büyük eksikliği antrenman kalitesi. Ne yaparsak yapalım tempo sorunları yaşayacağız. Hem antrenman kalitemiz düşük hem de ligin temposu çok düşük. İkisi de birbiriyle bağlantılı aslında, zinciri bu sezon kırabiliriz umarımGuardiola'nin dedigi gibi, siskin kadro istemiyoruz oyle bos beles tribunde yatip oturacak tipler falan. Iyileri gelsin, yetersiz olanlar da gitsin.![]()
öneri başlığındaki son posta bakBugun foruma kac kisi girdi üstad insight’lar var mi sende
Dünle bugunu kiyaslasana sayisal verilerle
@Emrah Yıldırım söz sende üstad