Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi size kötü bir haber vereyim.

Bu kadar CL için kurulu kadrodan sonra Zaniolo denilen zirzop artık PL ve İtalya’da doğru düzgün üst seviye bir yere gidemeyeceği için burada kalma tribine girebilir.
takım bulamassada floryada çöp toplasın ben o adamın gs forması giymesini istemiyorum abi...

Osimhen olmayacak ise Davide girmek lazım. 10 imza senelik 10dan 4 sene işi görür. David bedava en değerli adamlardan.

RMX3842 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cuesta'dan ben bu takıma yakışmıyorum diyerek transfer görüşmeleri için Okan hoca'dan izin istemesini bekliyorum

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

14651.jpg

Sane harbiden geliyormuş bu gece, başka ne var özet geçebilecek biri varsa minnettar olurum, kolpaları es geçmeden
Kulukevski şartları sorulmuş. Chelsiden jorgensen için fiyat sorulmuş, chelse den haleci petrovic için 5 milyon kıra 15 milyon satınalma iletilmiş. Acun kaçmış. Kemal'in nick eskiye dönmüş.

morata da gidiyosa barış alper kerem tarzı alt liglerden uyguna denenebilir forvet için bence 3.forvet ama potansiyelli

Yani alt liglerde çok ekstrem bir wonderkid model yoksa zaten Erencan veya kendi altyapımızdan atıyorum Balta'nın oğlu falan da o rolde olabilir.

Yine sacma sapan bir sekilde beklenti’yi yükseltiyor muhabirler

Isler yolunda gitmeyince agustos ayinda yangin tayfa onlara da dokununca aglamasinlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt