Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.584
- 12.131
- 2.573
adam gibi sag bek ihtiyacı dogdu bu arada yav
son sene ki boey performansi lazim
son sene ki boey performansi lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasarayımızın guncele yakin kadrosuHangi takım bu
Severim Morata'yı ama Osi kadar değilKalmasını istermisin Moratanin
Olm salliyorsun birsey biliyor gibi numara yapmayi yemiyor insanlar bir dedigin bir digerini tutmuyor zatenMorata gidecek demiştim
ne oldu şimdi alper admin?
Haklı olanın acelesi yok![]()
Yırtıcı forvetlerin hastasıyız be EmrahımSeverim Morata'yı ama Osi kadar değil
kalacak diyordun? maalesef bu savaşı da kaybettinOlm salliyorsun birsey biliyor gibi numara yapmayi yemiyor insanlar bir dedigin bir digerini tutmuyor zaten
Sane Mesut‘a „siz“ diye hitap ederken Mesut askerlik arkadaşıymış gibi cevap veriyorSane: "Ich habe mehrere angebote erhalten, aber das konkreteste kommt von Galatasaray. Fener hat auch ein gutes Angebot gemacht. Aber was denken Sie, Sie haben in der Türkei gespielt?"
[Turkce: Birkaç teklif aldım ama en somut olanı Galatasaray'dan. Fener de iyi bir teklif yaptı ama sen Türkiye'de oynadın, ne düşünüyorsun?]
Mesut: Junge, spinnst du? Geh zu Galatasaray. Was machst du bei Fenerbahçe?
[Turkce: olm manyak misin git Galatasaray'a, Fenerde ne isin olacak?]
Ekli dosyayı görüntüle 290375
Ben sana madem gidecek ispat sun dedim. Olayi cevirip durmakta bir numarasin masallah boyle devam.kalacak diyordun? maalesef bu savaşı da kaybettin
sıra önümüzdeki savaşlara elbet bir gün sen de kazanacaksın
Gstvnin açılışına denk gelmişti sanırım sürekli bu klip dönüyorduUlan geldigi gun 20 kere falan izlemistim gstv de kucukken be
Mesut ondan yasca buyuk degil mi?Sane Mesut‘a „siz“ diye hitap ederken Mesut askerlik arkadaşıymış gibi cevap veriyor