Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen önümüzdeki sezon Osimhene Balloon d'or aldıralım amcaoğlu, yarı final yeterŞu kahve fincanının kıyısında köşesinde Pavlovic'i de gör kurban olduğum. Sana zahmet hadi be.
Welcome back serg.Ugur izin dediği gibi benim olumsuz konuşmam ise yarıyor ama astrolojide beni özgür bırakın
tmm esprisine goygoyuna yaziyor da hala nasıl gülüyorlar şöyle şeylere yaw

Belli noktaya gelmiş olabilir gerçekten. asıl mevzu sane ve bernardo haberlerini yapan çocuğun ozguvenli sorusu.beyaz tv muhabirini diyorumBernardo ile temas var belli buchi falan belkide bilerek yalanladı yönetim belki yalanla demiştir kendisine taraftar güvendiği için belliki gizli tutmaya çalışıyoruz
Bişeyler var ya bence osimhende cepte bilerek sona bırakıyoruz belki taktiktir osimhen gelen her teklifi reddet gitme gibisindenBelli noktaya gelmiş olabilir gerçekten. asıl mevzu sane ve bernardo haberlerini yapan çocuğun ozguvenli sorusu.beyaz tv muhabirini diyorum
Osimhen tatilini yapsın bence biraz.chelsea united arsenal başka kafadalar şu anBişeyler var ya bence osimhende cepte bilerek sona bırakıyoruz belki taktiktir osimhen gelen her teklifi reddet gitme gibisinden
gelsin imzayı atsın yine tatil yapsın yaw söz bişi demeyizOsimhen tatilini yapsın bence biraz.chelsea united arsenal başka kafadalar şu an