- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
Sucu Reis’i Anlamak
Damacana mı taşıdın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sucu Reis’i Anlamak
neden?Lunin 15
Antony 25
Sancho 25
Baturina 20 (bernardo silva alabiliyorsak hemen gelsin)
Batagov 8
Romulo 7,5+kutucu
Jonattan David 8 imza parası
İlkay free
Umut tohumcu 3
Taha Şahin 2
Ben sd olsam şöyle bir şey için uğraşırdım
ortalaması 25 civarı genç, dinamik bir kadro. Ve hepsi çok yetenekli düz adam yokneden?
hic begenmedimortalaması 25 civarı genç, dinamik bir kadro. Ve hepsi çok yetenekli düz adam yok
Prensip anlasmasi = 'evet ben geliyorum' demek sozlu olarak.Prensip anlaşması saçmalığın daniskası anlaştıysan at imzayı geç ne prensibi
Schjelderup 'u ister misin. +2'ye giriyor.Herkes kanatları 2şer 2şer alıyor bhem de ali night 50 harcamış 2 adama
Keremle raşitza üzerine kanat almak hıyanet sayıldığı günlerden onlardan daha üstün oyuncuların zart diye üstünün çizilmesine
Enteresan bir t dönemi
Madem çeyreğe kadar geldik barış yerine de birini alıp yarı finale çıkalım derimLunin
Boey Davinson Laporte Jacobs
Lemina Torreira
Sane Bernardo Baris
Osimhen
Ceyrek garanti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dogru diyosun rtas. evlilik teklifleri de direkt nikah masasında yapılmalı. bosuna zaman kaybı.Prensip anlaşması saçmalığın daniskası anlaştıysan at imzayı geç ne prensibi
Şampiyonlar liginde başarı için 2 kanat lazım. Sallai olacak iş değilHerkes kanatları 2şer 2şer alıyor bhem de ali night 50 harcamış 2 adama
Keremle raşitza üzerine kanat almak hıyanet sayıldığı günlerden onlardan daha üstün oyuncuların zart diye üstünün çizilmesine
Enteresan bir t dönemi
İsmimi Ali Night Yapabilir miyiz?Prensip anlasmasi = 'evet ben geliyorum' demek sozlu olarak.
Daha saglik kontrolleri, prosedur, sozlesme detaylari falan derken resmi imza sonra atiliyor iste.
merkez orta saha alacagımızı sanmıyorumGalatasaray'ın transfer yapacağı bölgelerin listesini TRT Spor ekibi ele geçirdi:
- Kaleci
- Sağ bek
- Stoper
- Merkez orta saha
- Ofansif orta saha
- Kanat
- Forvet
(TRT Spor)
Yaprak kipirdamiyor