Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sane cöpünü milli takimda bile oynatmiyorlar artik

umarim fb alir bu mali

20 milyona gitmesi çok zor belki 40 milyonu falan kabul edebilir bence
Hic sanmam cunku EPL'ye gitse vergisini dustukten sonra kendine 6-7 milyon euro anca kalir o da ayrica gidecegi takima bagli cunku bunun bir de bonservis bedeli var ayni Osimhen'de oldugu gibi. 20-25 gibi rakamlar cok cezbedici gelebilir .

Ustelik Osimhen suan zaten iyi para kazaniyor, Gyokeres'in henuz o seviyede bir maasi yok.

Bizimkilerin osimhen blöfü yönetimin içinde patlayacak. Bu blöf yönetim götürür

Hic sanmam cunku EPL'ye gitse vergisini dustukten sonra kendine 6-7 milyon euro anca kalir o da ayrica gidecegi takima bagli cunku bunun bir de bonservis bedeli var ayni Osimhen'de oldugu gibi.
Osimhene 40 verdiklerini menajeri de kendisi de biliyor. Ona yakın isterler, sonuçta kariyerini çöpe atacak 20 milyona yapmaz bence

Genelde maaş bonservisin %10u civarında olur büyük transferlerde.

Wirtz 130 m euroya gidiyor net maaşı 13 falan olacak.

Gyökeres için de 10u geçmez Avrupa’dan alabileceği.

Gyokeres simdi 1.2 milyon euro kazaniyormus yav, 20-25 versen ucup gider Araplara zaten 27 yasinda herif. Araplar buna Osimhen'e verdikleri ayni parayi vermez.

Allahım sen bu hiçbir anlamı olmayan boş günde benim dualarımı kabul et yarrabim

Galatasarayıma Osimhen ve Bernardo Silvayı transfer et (bu yaz)
Bende Euromillionu kazanıp (bu yaz) fakire, doğaya, Galatasarayıma yardım edeyim

Profesyonel sporcu herif kulüp taraftarının sosyal medyasını takmaz nevzat falan boş atıyor çok değil 3 dakika göz gezdiren biri zaten o gün a dediğine 2 saat sonra c yazdığını görür. Buna göre karar mı ? verilir üstelik oynayacağın kulüp gibi büyük bir karar. Avrupa da daha iyi bir kulüpte oynamak için tercih etmez burayı o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt