Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldığımız oyuncular genelde 4-5 arası oluyor 8-9 neredeSanırım maksimum 26-27 yaşı geçmeyecek potansiyeli ortanın bir tık üstü olan oyunculara yönelmek daha iyi olucak gibi bu sezon 10 üzerinden 10 luk değilde 8-9 luk adamlara gitmek
Santraforu bonservissiz çözersek kanatlara bu seviye adamlara para verebiliriz
benim aklım hala david transferi için alabayı kullanabiliriz demişti bir renktaş ben alakayı kuramadı yoksa yanlış mı okudumJonathan David bize ne kadar uyar şüphelerim var açıkcası.
Juvenstus'da kalacak o.Ulan kolo muaniye gitsenize eyy yonetim
Santraforu bonservissiz çözersek kanatlara bu seviye adamlara para verebiliriz
Romulo ile olur muJonathan David tek santrafor oynayacak adam değil hatta bence Osimhen Morata ile denenen şeyi Osimhenle yapabilecek adam.
Atletizm anlamında über biri değil ama topla iyi, Mikautadze’ye daha benzer, aynı olmasalar da.
Icardi ile olurlar mı emin değilim mesela ben olsam yanına sprinter, ikili mücadele kazana birini koyarım.
10 milyon euro bons teklif yapmamız belgeden daha az inandırıcı geldi.Bu mallığı hatip bile yapamaz
Her transfer döneminde birini kafaya takiyorsun kanks yavFabio Vieira 10 Numara'yı almalı bence..