Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç izlemedim ama Baturina falan morutan akıbetini yaşar şanzımanı dağıtır burda. Niye çünkü bizdeki baskıyı özellikle 10 numara bölgesinde kaldırmak kolay iş değil. Sara bile zorlandı merkezde oynayan bir oyuncu olarak

Hiç izlemedim ama Baturina falan morutan akıbetini yaşar şanzımanı dağıtır burda. Niye çünkü bizdeki baskıyı özellikle 10 numara bölgesinde kaldırmak kolay iş değil. Sara bile zorlandı merkezde oynayan bir oyuncu olarak
İlkayı da alırsak patlama ihtimali karşı olabilir

Bizde geçmişte Sneijder hagi gibi 10 numaralar olduğu için gelen herkezden skor kasması bekleniyor haliyle

Futbolun bir show isi oldugunu unutuyoruz bazen. Herifler taraftari sadece sahadayken takiyor. Saha disinda umurunda degiliz hic birinin. Aha herif Napoli'nin N'sini bilmwyen dogdugundan beri 3 yildir her ic saha macina gelmis cocugu icin o Napoli taraftari diyor. Bu topcular, teknik adamlar, yoneticiler bizi islwri goruldugu surece takiyorlar kafaya. Kapali kapilar arkasinda umurlarinda degiliz. Yuzumuze karsi da ne kadar samimiler orasi da bilinmez yani.

En azindan 2010'dan sonraki donemde

Bizde geçmişte Sneijder hagi gibi 10 numaralar olduğu için gelen herkezden skor kasması bekleniyor haliyle
Sadece skor değil. Büyük takımda tecrübe, baskıyı kaldırabilme çok gerekli oluyor 10 numara bölgesinde, 8 numara da kısmen öyle. Kanatlara beklere istediğin kadar genç koy problem olmaz çünkü orada en önemli şey atletizm ve hız.

Fabregas denen hoşaf(kendisini sevmem) İnter’e gitmedi mi.? Neden Como’nun transferini O yapıyor.?

inter hojlund ile ilgileniyormuş. manu taraftarı 40 bekliyor ama inter vermez diyorlar.
o paralara zor tabi ama kiralama + 20-25 civarı bir opsiyon şansı olsa belki bizim için de ihtimal olurdu.

Baturina 2 senedir konuşuluyo ilk izlediğimde çöp bu demiştim geliştimi bilmiyorum da bu paralar fazla risk barındıran adama verilmez

Git gio reynayı opsiyonlu kirala en azından riski sıfırla

Baturina 2 senedir konuşuluyo ilk izlediğimde çöp bu demiştim geliştimi bilmiyorum da bu paralar fazla risk barındıran adama verilmez

Git gio reynayı opsiyonlu kirala en azından riski sıfırla
Kritik mevkilere, ilk 11 için genç oyuncu işine girersek tekrar ayvayı yeriz demedi demeyin. Aynı hataya 2.kez düşülmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt