Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli Osimhen'den 75 milyon euro kazandı.Napoli'den daha rahat 1 şekilde oyuncu alabiliriz..

Baturina 22+3’e biter. Como 17+7’de falandı en son. Alamayız yani. Uğraşmasınlar. Fabregas bağlamıştır bile çocuğu

como ismi gundeme geldiginde yakin gecmis_guncel ucreti haliyle daha da artar .

en akilli isi inter yapti, sezon ortasi petar susic'i transfer etti. oyuncu resmi olarak yeni sezonda formayi sirtina gecirecek .

bu mense ozelinde - baturina , susic ve diger yetenekli ayni jenere bir kac oyuncuya- vakti zamani dunya futbolu ve scout basliklarin da nacizane bir seyler yazmis idim .
yanilmiyorsam sevgili @Aras Şimşek 'in da bu baglamda actigi basliklar oldu one cikan isimlere dair . velhasil , yine yeniden bu jenerede de saglam bir kume yakaladi hirvat futbolu .

saygi ve selamlar .

Davidten sonra aklıma sinen 2. topçu. Yanında ilkayla gelirse adaptasyon sorunu olmaz

Baturina 2 senedir konuşuluyo ilk izlediğimde çöp bu demiştim geliştimi bilmiyorum da bu paralar fazla risk barındıran adama verilmez

Git gio reynayı opsiyonlu kirala en azından riski sıfırla
Ben de aynen çöp demiştim ama bu sezon Şampiyonlar Ligi elemeleri, Şampiyonlar Ligi ve Milli Takım maçlarını izledim oyuncu süper gelişmiş,hücumun her bölgesinde oynar. Alan kazanır fazla da elde tutamaz.

Jonathan David balon gibi geliyor bana asla 10m imza parası+10m yıllık edecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. İlla santrafor alacaksak İcardiden daha fazla maaş almamalı. O hiyerarşiyi iyi oturtmak lazım. Romulo mantıklı olabilir 12m bonservis 2m yıllığa rotasyona sokabilirsin.

Lunin 17
Batrakov 15+5
Jonathan David 10 imza parası
İlkay free
Sancho 20
Bakayoko 25m
Taha şahin 3m
Romulo 7+kutucu

Bitti gitti

Osimhene vereceğimiz 100 ile muazzam kadro yaptım

Jonathan David balon gibi geliyor bana asla 10m imza parası+10m yıllık edecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. İlla santrafor alacaksak İcardiden daha fazla maaş almamalı. O hiyerarşiyi iyi oturtmak lazım. Romulo mantıklı olabilir 12m bonservis 2m yıllığa rotasyona sokabilirsin.
Fransa liginde hem iyi oynayan hem golcü oyuncu balon falan olamaz. İmza parası 10 daha az yıllığa anlaşmak lazım

Seneye yazın Dünya Kupası var. Kendi milli takımlarının kadrolarında olmak isteyecek ama şu an oynadıkları kulüp takımlarında kadroya girmekte zorlanan Yıldız oyuncuları Şampiyonlar Ligi kozuyla kadroya katabiliriz.

Tabii bunu yapmak için de ikna kabiliyeti yüksek İyi bir yönetici ya da sportif direktör olması lazım bizde İkisi de yok maalesef

Ben de aynen çöp demiştim ama bu sezon Şampiyonlar Ligi elemeleri, Şampiyonlar Ligi ve Milli Takım maçlarını izledim oyuncu süper gelişmiş,hücumun her bölgesinde oynar. Alan kazanır fazla da elde tutamaz.
Sistemli takımın iyi işleyen çarkı mı yoksa nereye koyarsan koy iyi oynar adamı mı

Diğer konu da oyunu baskın mı bu ikisi çok önemli

Sara yetenekli olmasına rağmen baskın olmadığı için çıkarıp masaya koyamıyor mesela

Musleranın ayrılacağı 2 senedir belliydi o yüzden Kotarski uzun süreli scout işi olabilir. Önyargılı olmamak lazım.Kaleci şansa kalmış biraz alacağız deneyeceğiz tutmazsa Günayla devam edeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt