- 17 Ağustos 2009
- 44.163
- 33.272
- 3.448
Arrizabalaga Arsenal'e Agirrezabala Gala'yaKEPA Arsınıla gidiyomuş =_? Ne alaka lan KEPA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arrizabalaga Arsenal'e Agirrezabala Gala'yaKEPA Arsınıla gidiyomuş =_? Ne alaka lan KEPA
Neyi deniyorsan paran varsa ya lunin alıcan ya milanın kalecisi. Kaleci işi scouting olmazMusleranın ayrılacağı 2 senedir belliydi o yüzden Kotarski uzun süreli scout işi olabilir. Önyargılı olmamak lazım.Kaleci şansa kalmış biraz alacağız deneyeceğiz tutmazsa Günayla devam edeceğiz.
Köṣeye sikiṣmiṣ yönetim= jelert, frank, sallai, cuestaOsimhenin gitmesi bi yandan iyi oldu taraftar yönetimi iyi darlar köşeye sıkışmış bir yönetim iyi transfer demek
Böyle adamlar yine gelirse yandık gerçekten. Net adamlar lazım, mourinho kovacaklar muhtemelenKöṣeye sikiṣmiṣ yönetim= jelert, frank, sallai, cuesta
daha hicbir sey bitmedi
Ulkesine Döndü renkdasŞu buchi laba mıdır yaba mıdır ne karın ağrısıdır hala Galatasaray adasındaysa atın boğaza sürüklensin gitsin ..
Şu buchi laba mıdır yaba mıdır ne karın ağrısıdır hala Galatasaray adasındaysa atın boğaza sürüklensin gitsin ..