Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.283
- 3.374
- 2.223
20 25m haberlerini muhtemelen osi yaptırdı ve istediği maaşı aldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim koyarsa koysun20 25m haberlerini muhtemelen osi yaptırdı ve istediği maaşı aldı
Farklı bir bakış açısıosimhen'e ilk yaptigimiz 12 milyonluk teklifte israrci olsaydik bizi secebilirdi. teklifimizi arttirip avrupa piyasasinin cok ustunde abuk subuk rakamlar vererek arap kulubu imaji cizdik. osimhen de dogal olarak madem iki arap kulubunden birine gidicem daha cok verene giderim demistir. diger turlu en cok maas teklif eden avrupa kulubu olarak bir secenek yaratabilirdik.
Ne ara moderatör seçecek kadar yetkin biri oldun forumdataner selman'i moderator yapabilir miyiz @Alper Altun
herkesten iyi calisiyor üstadNe ara moderatör seçecek kadar yetkin biri oldun forumda
Sebeptaner selman'i moderator yapabilir miyiz @Alper Altun
herkesten iyi calisiyor üstad
haberleri aninda tasiyor buraya
ham yapacaksın Icardi ağabeyi sanırım bu sezon ağabeyİcardi para mandaya gitmesin diye gitmemiştir biliodu heralde karıdan ayrılceğini
Şimdi olsa gider
Ben dün dedim. Anamı babamı tanımam ilişkiyi keserim. 40+ milyon euro para.Bizim verdiğimiz paranın 2 katını veren arap klübüne gitmeyecek adam dünyaya gelmemiştir
Bırak Afrikayı fln Prens charles bile olsa gider
abartmayalim. 40 milyon vs 0 milyon degil ki 40 milyon vs 20 milyon arasindan 20'yi secen gayet cok olur diger faktorleri de hesaba katip.Ben dün dedim. Anamı babamı tanımam ilişkiyi keserim. 40+ milyon euro para.
Üst üste koysan içinde kaybolursun