Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne faktörü yav, ne abartması.
Bonusla 45 milyon eurodan bahsediliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 289827

Şunun 45 katından bahsediyorsun. Düzgün adamı bile bozar. Kabul etmeyen varsa da kerizliğine yansın. Bak eboueye falan fakirlikten intihar etti adam. Zamanın neyi getireceği bilemezsin. 45-50-100 farketmez en yüksek verene gideceksin şurada ortalama 30 sene daha yüksek enerjiyle yaşarsın sonrası yaşlılık.
O kadar kısa bir hayat var önünde.
Emmanuel Eboué ölmedi. Şu anda hayatta ve aktif olarak gayrimenkul geliştirme şirketi FirstClass Immobilier ile çalışmaktadır. 2019'da ruh sağlığı ve depresyonla mücadele ettiğini belirtmişti, ancak 2023'te bu şirketle sözleşme imzalayarak yeni yüzü olmuş ve halen bu şirketle işbirliği yapmaya devam etmektedir

david'i alırsak kanat forvet gibi de oynatabiliriz yerine göre icardi ve david gibi tek yönlü bi oyuncu değil

anlatamadim galiba.
sifirla karsilastirinca 40 milyon cok para 20 milyonla karsilastirinca o kadar da cok degil.
Anlattın yav yine çok para 20 milyonun iki katı. Bir noktadan sonra illüzyona döner bu konu.

Şöyle düşün bugün osimhen memleketine yardım yapan bir insan.
Bir noktadan sonra şuna dönecek, hayatım için ne kadar biriktireceğim 30 milyon kalanını dağıtacağım diyelim.
Sende kalsa senelik 10 milyonu dağıttığını varsayalım 10 milyonu aşağı koysun, oraya gittiğinde yine 10 milyonu aşağıya koyup 35 milyonu bu sefer dağıtabilir. Yada bir iş kolu yaratır yatırım yapar daha çok kazanmasını sağlar.

Bir başkası 60 verse bu sefer 60a gider.

Emmanuel Eboué ölmedi. Şu anda hayatta ve aktif olarak gayrimenkul geliştirme şirketi FirstClass Immobilier ile çalışmaktadır. 2019'da ruh sağlığı ve depresyonla mücadele ettiğini belirtmişti, ancak 2023'te bu şirketle sözleşme imzalayarak yeni yüzü olmuş ve halen bu şirketle işbirliği yapmaya devam etmektedir
Öldü demedim ki yav intihar etmişti herif.

Allegri Morata’yı istiyorsan geri bari Santiago Gimenez’i bırak bize

Anlattın yav yine çok para 20 milyonun iki katı. Bir noktadan sonra illüzyona döner bu konu.

Şöyle düşün bugün osimhen memleketine yardım yapan bir insan.
Bir noktadan sonra şuna dönecek, hayatım için ne kadar biriktireceğim 30 milyon kalanını dağıtacağım diyelim.
Sende kalsa senelik 10 milyonu dağıttığını varsayalım 10 milyonu aşağı koysun, oraya gittiğinde yine 10 milyonu aşağıya koyup 35 milyonu bu sefer dağıtabilir. Yada bir iş kolu yaratır yatırım yapar daha çok kazanmasını sağlar.

Bir başkası 60 verse bu sefer 60a gider.
Abi haklısında hersey para degil
Insan psikolojik olarak rahat hissettigi bir isi 2 kati teklif edilen bir yere degismeyebilir. İmkansız degil yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt