- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
ulan osimen adam değilmişsin
ismini Osiwomen yapalım
ismini Osiwomen yapalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bro ben inanmadım bu hikayeye. Nijerya ve okul öylemi. Küllahıma anlatsınlar. Adamların en büyük önceliği gıda su ve sağlık. Okul ne alaka. Bildiğin Türk algı serpintileri görüyorum bu işte. Ali'nin parmağı yoksa bende hiçbişey bilmiyorum. Taraftarı Oshimene karşı galeyana getirip adamı vazgeçirmek niyet. Bence çok açık herşey. Bi kere okul işi dedikleri anda dünyanın en saçma muhabbetine döndü olay. Ne okulu yaw. Adam ekmek bulamıyor okul diyolar. Hadi ordan.henüz kararını vermedi sn. genel başkanım
niye böyle yapıyolar rtaş. valla çok üzüyolar sevenleriniyaw bu kkafa 66 ya ne demeli
ismail nen kahveci yi ifb den,cetson u da tjkdan almak suretiyle para akitacak durduk yere heriflere
alsana birader bizden kutucuyu nelsonu falan
FT de phaikosa gider gitmez sameti aldirmisti
fesupanallah
beni değil adamı ikna etmen lazımNiye kariyeri cöp olsun yav. Yeni yakin boeyi munihe marcaoyu sevillaya gönderdik. Kendine guvenen gelir 2 sene perfomans verir daha iyi lige gecis yapabilir aslinda
ulan osimen adam değilmişsin
ismini Osiwomen yapalım
Hadi max 20m euro versin. Kaç mahalleyi kurtarabileceksin. Bu hizmetleri orya götürmek kaç para kim bilir. Böyle 10-20m ile yapılacak işler değil bunlar. Anlaşma olsa Arap kulubü çoktan vermişti. Ben inanmadım bu işeKuyu, yol, okul ve hastane yapıyor ayrıca elektrik altyapısı taşıyor deniyor
Yazıklar olsun be
Bari bizim çer çöpleri toplayın be
Katılıyorum da futbol bu. Sporu yapan popülasyonun %99u para için yapıyor sporu. 200 bin euro fark nedeniyle iptal olan transferler var.osimhen oyle dusunebilir de oyle dusunmeyen de cok kisi var. sen hic hayatinda daha az parayi daha cok paraya bir sebepten tercih etmedin mi?
Hatip seni beni ikna edemiyor elin adamini nasil ikna etsinniye böyle yapıyolar rtaş. valla çok üzüyolar sevenlerini
beni değil adamı ikna etmen lazım
gönderdiğin her iki kişi için kariyerini çöp ettiğin onlarcası var
kulübün repütasyonu da belli
ayrıca ikna etmeye çalışan adamlar da hatip, tostos falan
Noldu kiBen şuan Oshimenin bize daha yakın olduğuna inanmaya başladim. Birileri son kurşununu attı yine. Görcez bakalım Nijerya'daki okulları
İtalya medyasıyla operasyon çektiler sn. genel başkanımYok bro ben inanmadım bu hikayeye. Nijerya ve okul öylemi. Küllahıma anlatsınlar. Adamların en büyük önceliği gıda su ve sağlık. Okul ne alaka. Bildiğin Türk algı serpintileri görüyorum bu işte. Ali'nin parmağı yoksa bende hiçbişey bilmiyorum. Taraftarı Oshimene karşı galeyana getirip adamı vazgeçirmek niyet. Bence çok açık herşey. Bi kere okul işi dedikleri anda dünyanın en saçma muhabbetine döndü olay. Ne okulu yaw. Adam ekmek bulamıyor okul diyolar. Hadi ordan.
Bizim acizliğimizHatip seni beni ikna edemiyor elin adamini nasil ikna etsin
Vah benim Gesem vah, kimlerin eline kaldin
Ya zaten yarın gitti gitti. Sonra arabistandaki ikinci level transfer dönemine kalıyor. Adamlar da oyuncu almanın peşindeki bunu yaparlarsa bu teklif bir daha gelmez.Ben şuan Oshimenin bize daha yakın olduğuna inanmaya başladim. Birileri son kurşununu attı yine. Görcez bakalım Nijerya'daki okulları
Bilmiyorum Oshimen den hiçbir açıklama yok. Arap kulübünden açiklama yok. Bir tane fener iti menajer yada ne bk ise ortaya çıkıp Nijerya'da okul yaptırmak için Oshimen Arap kulübüne gidiyo filan demiş anladığım bu. Okul yani okul Nijerya'da en son düşünülecek şey şuanda belkide. Ben inanmadım. Birileri sanki bu fabrizyoyu kullanarak Oshimene karşı taraftarı galeyana getiriyor. Bu sebeple demiştim.Noldu ki
Ne okulu?Ben şuan Oshimenin bize daha yakın olduğuna inanmaya başladim. Birileri son kurşununu attı yine. Görcez bakalım Nijerya'daki okulları
Bana eğer yanliş anlamadıysam bu haber kolpa geldi. Yeni açtım telefonumu. Anladığım kadarıyla yorumladım. Ne diyim yarın ola hayrolaYa zaten yarın gitti gitti. Sonra arabistandaki ikinci level transfer dönemine kalıyor. Adamlar da oyuncu almanın peşindeki bunu yaparlarsa bu teklif bir daha gelmez.
Diğer takımlar salça oşabilir orada 25lere falan düşer teklif.
O zaman olabilitesi var. Tüm olay al hilal denen zebanilerin yapacağı bir üst düzey forvete bakıyor.
Ya sosyal medyadan bişey olmaz. Bu plan dahilindeyse hiçbirşey olmaz. Ama bu kadar şeyin üst üste olması da tesadüf olamazİtalya medyasıyla operasyon çektiler sn. genel başkanım
Biliyosun iki gün önce Osimhen Arapların €35m teklifini elinin tersiyle reddetmişti. Biz de teklifi arttırmıştık ve okey bi düşüneyim ama pozitifim demişti
Sonra dün işte İtalyan medyası haber girdi. Al Hilal hem Napoli hem Osimhen için teklif arttırdı. Bu haberi Fabrizio girdi. Bizim taraftar bi gerildi. Sonra bamm bi haber daha girdiler, bu sefer Di Marzio, Osimhen teklifi kabul etti falan dediler. Bizimkiler iyice gerildi. Bamm Fabrizio bi haber girdi Sane'ye Fb de teklif yaptı diye. Sonra bamm Seten bi haber girdi Fb'nin Sane'ye teklifi Cimbom'un teklifinden €6m fazla diye. Bizimkiler kafayı yedi haliyle. İşte Osimhen'e kabilesine vs. söven mi dersin, Buchi Laba'ya ana bacı giden mi dersin. Buchi de diyor ki durun daha biten bi şey yok evet Araplar teklif arttırdı ama Osimhen henüz evet ya da hayır demedi. Sonra ufak tefek uyduruk İtalyan duyumcuları ve Portekizliler girmeye başladı işte Arapların teklifi €45m Osimhen kabul etti Paris'te sağlık kontrolü ayarlanıyor Osimhen tamam dedi falan diye. Bizim medyada birkaç kişi Osimhen GS'yi kullandı gibi bi şey ima etti. Taraftar tüm gece Osimhen ve arkadaşlarına ırkçı hakaretler yağdırdı işte adam değilmişsin coconut bilmem ne. Buchi'yi tehdit etmeler döverim möverim demeler. Bunlar da sokakta büyümüş tabii altında kalmayıp kavga verince işler çok tatsız bir hal aldı. Bu sırada Fb hem Sane hem De Bruyne alıyor gibi haberler geliyor işte. Cayır cayır ortam. Sonra gecenin finali İtalyan medyası bi haber daha girdi Ciro Mertens aslında Napolili, evet GS sempatisi var ama GS kıytırıktır aslolan Napolidir falan diye. Millet kafayı yedi. Buchi hala diyor biten bi şey yok Osimhen ülkesine gidecek tüm teklifleri düşüncek GS teklifi de masada Avrupa'dan teklifler de var Arapların son teklifi de artmış bi şekilde var evet doğrudur ama net bi şey yok falan diye. Bu sırada edilen küfürler falan tabii onları gördüyse daha da kalmaz adam. Yarın imzayı atar Hilal'e. Geçmiş olsun operasyona geldik
Yaw Nijerya'ya okul yaptırcak diye Hilal'in teklifini kabul etti yazmişlarNe okulu?