- 4 Ağustos 2009
- 90.326
- 71.278
- 5.188
Nuri gelirse sergen show izleriz 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Marsilya Facundo Medina'yi da alıyormuş
ilk 2 garanti. TFF izin vermez 2'den aşağıyaŞampiyon olalım derken küme de dusebilirler.
Bitmeyecektir, onların huyunda var bu her sene son diye kendimizi kandırmayalım çünkü bunlar bu kafada olduğu sürece hep böyle devam edecek.Hersene son şansları ben anlamadım bu iğrençlik ne zaman bitcek
Bu iş gerçekleşmeli bunu yaşamalıyız ya inşallah nuri gelir sergende programa devam ederNuri gelirse sergen show izleriz![]()

Batarlar inşallahta kurtuluruz. Böyle kahpece rekabet olmaz olsun.Bitmeyecektir, onların huyunda var bu her sene son diye kendimizi kandırmayalım çünkü bunlar bu kafada olduğu sürece hep böyle devam edecek.
bu ne alper admir cosplay postu mu cihanımArkadaşlar bazı konularda netleşelim.
- Ucuza alıp pahalıya satmak her takımın her yöneticinin hayali. X oyuncu şu kadar fiyata biter yaa demek biraz şov.
- Transfer listesine konan, sözleşmesi biten, takımından ayrılmak isteyen her futbolcu bize gelebilir diye bir düşünceye girmeyelim. Neticede Avrupada 8 maça çıkacaksak türkiyede 38 maç. Kimse kolay kolay bu topraklara gelmiyor.
- Biz zaten Haziran ayında transfer bitiren bir kulüp olmadık, böyle bir mali gücümüz de yok. O yüzden az sakinlik rica ediyorum.
Bu iş gerçekleşmeli bunu yaşamalıyız ya inşallah nuri gelir sergende programa devam eder![]()

İnşallah dediğin gibi olur icardi muhabbetine döner sonu ama taraftar olarak sabırsız bir profiliz allahtan osimhenin gönderiler kısıtlıBen şuan Oshimenin bize daha yakın olduğuna inanmaya başladim. Birileri son kurşununu attı yine. Görcez bakalım Nijerya'daki okulları
Günay'a benden ok. Apokere ligde okeyim ucl de şüpheliyim. 1. takım ortasaha üçlüsüne ben tamamım ama backup lazım rotasyon için. Barış yerine kanat alınacak o kesin gibi. UCL için İcardi'nin atletizmi yetmez oda şüpheli.Günay
Sallai Davinson Abdülkerim Eren
Sara Lemina Torreira
Yunus Icardi Barış
Jankat
Şemistan Kaan Nelsson Jakobs
Demirbay Berkan
Zaniolo Yusuf Ahmed
Morata