Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.229
- 25.606
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun yönetiminden icazet mi alındı? Bu ne şimdi? Sağduyuyu reddediyoruz. Yangın yangın yangın!!!Arkadaşlar bazı konularda netleşelim.
- Ucuza alıp pahalıya satmak her takımın her yöneticinin hayali. X oyuncu şu kadar fiyata biter yaa demek biraz şov.
- Transfer listesine konan, sözleşmesi biten, takımından ayrılmak isteyen her futbolcu bize gelebilir diye bir düşünceye girmeyelim. Neticede Avrupada 8 maça çıkacaksak türkiyede 38 maç. Kimse kolay kolay bu topraklara gelmiyor.
- Biz zaten Haziran ayında transfer bitiren bir kulüp olmadık, böyle bir mali gücümüz de yok. O yüzden az sakinlik rica ediyorum.
Yangın olmazsa bunlar son gün fırsat transferi kovalayacaklar. Verem edecekler bizi. Eylülde oyuncu al oyuncu da hemen uyum sağlayacaktı tabi efendim. Alınacak oyuncu şimdiden alınmalı ki kampta kaynassinDursun yönetiminden icazet mi alındı? Bu ne şimdi? Sağduyuyu reddediyoruz. Yangın yangın yangın!!!
takımımızın selameti açısından nöbettekileri duş almaya davet ediyorum
10 numara lazım bize en önemlisi 9.5 10Günay'a benden ok. Apokere ligde okeyim ucl de şüpheliyim. 1. takım ortasaha üçlüsüne ben tamamım ama backup lazım rotasyon için. Barış yerine kanat alınacak o kesin gibi. UCL için İcardi'nin atletizmi yetmez oda şüpheli.
İkinci takım
Jankat yerine pepberke, şemistan boeyin duruma göre bakılır. Nellson akıllandıysa denenebilir. Jakobs tamam, Demirbay şut oraya A takımı zorlayacak back-up yabancı tercihen, Zaniolo kalmaz. Ahmet kiraya, Morata meh kalsa da olur kalmasa da çok cezbetmiyor.
Kale alınmadığı senaryo da 20 mio ya yakışır bir stoper.
20-25 milyona UCL için atletik forvet
Balper giderse 20-25 milyona kanat. Balper kalırsa daha ucuz yollu veya boşta bir oyuncu.
Birde boeyi kiralamayı zorlarım.
Totalde 60 milyon euro filan işimizi görür.
Biraz araştırdım gitti diyen var demeyen var anlamadım ki bendeİnşallah dediğin gibi olur icardi muhabbetine döner sonu ama taraftar olarak sabırsız bir profiliz allahtan osimhenin gönderiler kısıtlı
Ben de beğeniyorum ama biraz savrukluğu var. Topla çok çıkmaya çalışınca dönüşlerde sıkıntı yaratıyor. Ama işlenebilir oyuncu. İngiliz altyapısı önemli detay.Basaksehir opoku’yu kaca birakir acaba
Ayagi iyi,ikili mücadelelerde sert ve hava topunda cok iyi bir stoper
Ayrica boyuna göre de bayagi atletik
Gitti dostum gitti en geç pazartesi salı sağlık kontrolü resimleri düşerBiraz araştırdım gitti diyen var demeyen var anlamadım ki bende![]()
Defansı orta sahada kuran takımda Bulka nasıl kalecilik yapacak. Var mı libero işleri onda.Kaleci transferi hızlı 1 şekilde olmalı.Tzolakis'i başkanları bize ucuza satmaz.Başka 1 kulübe 20 milyon euro isterse bizden 30 milyon euro ister.Sürekli İstanbulla ilgili laf atan 1'i.Bu 2 kulüp arasında iyi oyuncu transferleri zor olur bence.O yüzden Bulka başka 1 Takım'a transfer olmadan almak gerekir..
Var zaten Avrupa Maçları'nda öyle oynamayız eğer başarı istersek.Lig'de de fazla kaliteli 1 Lig değil..Defansı orta sahada kuran takımda Bulka nasıl kalecilik yapacak. Var mı libero işleri onda.
petrovici aldır bize bakanımmevzu nedir