Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marotta denilen kör herif yüzünden oldu bunların hepsi hep.İnzaghi'yi yolladı Chivu getirdi yerine 5. 6. olmak için İnzaghi de mal değil Nunez gibi çöpü istemiyordur büyük ihtimalle

Buçi 1-2 gün önce al hilalin osiyi 10 hazirana kadar yetiştirme haberini yalanlamıştı osi kesinlikle 10undan sonra karar verecek diye

Araplar kulüpler dünya kupasına yetiştiremezse transferden vazgeçer mi acaba

Haberlerde de sürekli al hilalin alternatiflere de baktığı yazılıyo

Baturina'yı Fransa maçında baya beğenmiştim. +2 yabancı kontenjanı için denenebilir bir oyuncu. Milli takımda üst düzey maçlar oynuyor. Ama bu oyuncuyu İlkay'ın arkasına falan koymamız lazım.

İlkay yerli, Baturina +2'ye girer. 12 yabancıya hiç dokunmadan orta saha rotasyonunu kaliteyi arttırarak genişletmiş oluruz. Kağıt üstünde mantıklı duruyor.

Daha öncede demistim 2 güne gorucez arabistan isini ama osi bu kulupler dunya kupasi bi bitsin diye dusunuyor olabilir.Bugun gelmeyen kulupler turnuva sonrasi gelebilir

Ulan bırakın lan çocuğun peşini. Başlamayın lan Milyon Euro ' za Prensinize Yatırım fonunuza. Al Hilalinize. Al ittifaka Al istikbale Al Bellonaniza. Yeter lan. Pislik herifler Nefret ediyorum bu Suudi kaymak tabakasından.

Suudi dönüşü yaşayacağı gelir kaybını da buradan kapatmak istiyor. Biz hakikaten 20 veriyorsak 40 az bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt