Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al sana pek de orijinal olmayan 3 yenilik fikri.

* Gladyatör forumu:

1vs1 iddialı düello işi. (Ban cezalı/Tag ödüllü)

* Master League tarzı bir şey:

(sadece süper ligden, sınırlı bütçe ile kadro oluşturma, sezon sonu dereceye girenlere çeşitli ödüller)

* Gsc geleneksel küfür günü:

Yılda sadece bir gün küfür serbest olacak (şahsa değil tabi) :d

Sen de yaz 3 tane :d

-Forum da x gibi paralı olacak (parayla üye olucan,etkileşime göre de kazanıcan,3 kuruşa 5 köfte değil tabi mantık çerçevesinde olacak)

-10 tane östrojen hormonu yüksek erkek üyenin isimleri kadın isimleriyle değiştirilecek,sanki kadınlar da forumda yazıyomuş havası estirilecek böylelikle forumu misafir olarak takip eden gerçek dişiler üye olacak

-taahhüt başlığı açılacak,imkansız olmayan ama mümkünatı zor olan şeylerle ilgili şu olursa şunu yaparım gibisinden iddialarda bulunulacak

-forum tw hesabından forumda yazdığımız yorumlarımız ara sıra paylaşılacak,sanki önemli adamlarmışız gibi zihinlerde yer edecez

-Her gün olmasada sık sık space odası açılacak

-gsc medya kuruluşu olacak,markalaşacak,büyüyecek

Şu an bunlar geldi aklıma bi çırpıda

Arapların gazıyla ne maaş verdik Osimhen'e yaaa... Sözümüzden geri dönmek de olmaz. Avrupadan 15 milyon euro net maaş alması da çok zor olduğuna göre kara oğlan bizde kalacak heralde... Hadi inşallah diyelim...

Net gerekli transferler.
-Kaleci
-Sağ bek
-Dries yerine bir 10/FA

Daha bunlar belli olmadan Osi gider kalır endişesini bilmiyorum. Osi olmadan da lig şampiyonu olabiliriz olunuyor, ama sırf Osi var diye Avrupa'da başarı gelmez. Yani TD'miz de zaten lig şampiyonluğu diyor, yine ligi götürüp CL katılım parası alalım kafi.

Araplar osimheni delirtmis anlaşılan. Zaten son dönemde sağlam posta yiyorlar. Fpp ıvır zıvır muhabbetine Avrupa ve ülkemizde ceza üstüne ceza veren UEFA, abuk sabuk kara paralari ile Arapları UEFA organizasyonuna alıyor.

Victor Osimhen, Al-Hilal'in teklifini reddetti. Osimhen, Avrupa'da kalmak istiyor. (Alfredo Pedulla)

Abi ben çok seviyorum Osi'yi yalan yok ama kıytırık Süperlig şampiyonluğu için 60 bonservis 15+ maaş vermek bilmiyorum.

Osi geldi diyelim, bu paraların dönebilmesi için Avrupa'da başarı net, e peki Osi ile bitecek mi iş, geçen sezon Osi varken yine 3 4 ler yedik üstelik CL değil AL'de.

Yani bana bu kadar ısrarın çok manası gelmiyor, fırsat olur yine yol kesişir ayrı da bu fırsat değil yani.

Ben Osimhen'den soğudum bize gelmesin. Başka transfere gidelim. Osimhen'nin oyuncağı olmasın kulüp.

Tzolakis ve Kotarski transfer görüşmeleri için yakında sizi haberdar edeceğim

Tam yetki aldım

43e6838fd6076478910e5e4393f6c33c.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt