Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.238
- 25.612
- 2.598
Herkes twitterdan buchi labaya seni seviyorum yazsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen transfer dönemlerinde de gündeme gelmişti, takip edelim biraz biyogalayı bakalım
Osi'yi alamayacağız muhtemelen de,Abi ben çok seviyorum Osi'yi yalan yok ama kıytırık Süperlig şampiyonluğu için 60 bonservis 15+ maaş vermek bilmiyorum.
Osi geldi diyelim, bu paraların dönebilmesi için Avrupa'da başarı net, e peki Osi ile bitecek mi iş, geçen sezon Osi varken yine 3 4 ler yedik üstelik CL değil AL'de.
Yani bana bu kadar ısrarın çok manası gelmiyor, fırsat olur yine yol kesişir ayrı da bu fırsat değil yani.
Ben Osi olmadan da şampiyon olabiliriz diyorum farklı olarak. Doğru takım kurgusunu oluşturalım yine şampiyon olabiliriz. Ancak Osi gelirse de tabii ne gerek var demem çılgınca sevinirimOsi'yi alamayacağız muhtemelen de,
'Sadece süper lig şampiyonluğu için 60 bons 15 vermek doğru değil' mantığın bence doğru değil.
Süper lig beğensek de beğenmesek de Avrupa için bir araçtır. O araca binmeden de Avrupa'ya gidilmiyor.
Ayrıca oyuncunun saha dışında katacağı prestij, ülke içi taraftar sayısı dominasyonuna etkisi, rakip takımları düşürdüğü psikoloji, kulübün çıtasını çıkaracağı seviye falan düşününce...
Zaten kulüp tarihi boyunca muhtemelen asla bir daha 60 m bons ile oyuncu alınmayacak.
O seviyede bir oyuncunun buralara düşme ihtimali bile gündeme gelmez çünkü.
Tamamen tesadüf eseri bu seviyedeki bir oyuncunun transfer ihtimali oluşmuştu. Keşke alabilseydik diyorum ben.