Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi şunu biri anlatsın bu twitter habercilerinin osi anlaştı anlaşacak vs gibi haberlerinin osi üstünde nasıl bir etkisi olabilir
Soyle dusun(en azindan benim fikrimi paylasayim)

Sen buchi labasin. Yuzlerce kufurlu, irkcilik iceren cocnutli, bilmemneli laf geliyor 2 gunde.

Bende osimhenim, yakin tanidigim-arkadasim dedigim adam postlari vs anlatiyor bana...

Ne yaparim?

Zaten 40+5 M reddetmisim, 3 5 Milyon vezir/rezil etmez bu dk. dan sonra

Zamanın da Napoli de bir tane stoper vardı. İsmini hatırlamıyorum şimdi herife 90 milyon euro vermişlerdi vermedi. 110 istiyordu o zaman. Sonra kaça sattı başkanları bilmiyorum. Tam dayaklık herif.

Osimhenin aklında kesin bir klüp var Chelsea mi Juventus mu kokusu çıkar yakında.

Osi ve yakın arkadaşları sosyal medyayı takip ediyor. Zaten napoliden ayrılması da bi sosyal medya gönderisi diyorlardı iddiaya göre
Abi o ayrı konu münferit çok olay var öyle, sonuçta bu adamlar senin benim gibi bireysel tepkileri kafaya takacaklarını sanmıyorum. Benim sorduğum aslında şuydu; fabrizio olsun diğerleri olsun olmayan şeyi olmuş gibi satmalarının sebebi ne oyuncuyu baskı altına almaya çalışmaları mı yani ne gibi çıkarları olabilir.

Deemye getirdigim su,

Benimde biraz anlamadigim ama an itibariyle " ulan helal olsun o para reddedilir mi" diye saygi duydugum noktadayiz

2 gun boyunca bir suru pislik gordum. Neler post etmisler neler yani...

Biz CL ye gidecegiz/devamli gidebilitemizde garanti olmasada var. Is ikna etmeye kaliyor. CL kupasinhedefi varsa baska tabii, onun icin kariyer omru yetmez.

Sorguladigim kisim su : 2 gundur yapilan lincimsi pislik seyleri gorup duyduktan sonra(Buchi misal dibinde) 2 hafta onceki osimhendne farkli vir tavir da gorebiliriz.
Aslında benim söylemek istediğim şuydu; Taraftarımız kendi kendine gelin güvey oluyor biraz, herkesin her dediğiyle dolup taşıyor. Osimhen'in Al-Hilal'in o kadar teklifini reddetme sebebini Galatasaray gibi görüp, yorumluyor kitlenin çoğunluğu. Aksine durum sadece Galatasaray ve Al-Hilal'den ibaret olsaydı bu ikisinden birisine çoktan imzayı atmış olurdu. Adamın beklentisi Avrupa'nın elit kulüplerinden birisine istediği maaşla gitmek. O teklifleri alamaz ve Avrupa'da kalmak istiyorsa da tek seçenek biz kalıyoruz. Ya da masada büyüklerden teklifler var ama bizim verdiğimiz maaş aklını çeliyor olabilir. Yani şu senaryoda taraftarın dün ne dediğiyle bugün ne dediğiyle pek ilgilendiğini sanmıyorum Osimhen'in. Avrupa'da kalacak olursa bile muhtemelen bizim teklifimiz ile diğer kulüplerin teklifleri arasında ciddi farklar olacak ve bu aklını çeliyor. Yani taraftarın sandığı kadar dramatize edilen senaryolar olduğunu sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt