Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bundan oldu galiba

IMG_2744.webp

Soyle dusun(en azindan benim fikrimi paylasayim)

Sen buchi labasin. Yuzlerce kufurlu, irkcilik iceren cocnutli, bilmemneli laf geliyor 2 gunde.

Bende osimhenim, yakin tanidigim-arkadasim dedigim adam postlari vs anlatiyor bana...

Ne yaparim?

Zaten 40+5 M reddetmisim, 3 5 Milyon vezir/rezil etmez bu dk. dan sonra
Ya o konuda muhakkak sıkıntılıdır ama bi o kadar da hatta gördüğüm daha fazla olumlu düzeltme yapan da var çok kafaya takılacak bişey olduğunu sanmıyorum kulüp bazında olsa haklısın ama napoli örneğindeki gibi.

Benim merak ettiğim daha çok bu fabrizio gibileri anlaştı anlaşacak diye haber girmeleri osimheni baskı altında bırakmak içinse ne işe yarayacak diyorum

Abi o ayrı konu münferit çok olay var öyle, sonuçta bu adamlar senin benim gibi bireysel tepkileri kafaya takacaklarını sanmıyorum. Benim sorduğum aslında şuydu; fabrizio olsun diğerleri olsun olmayan şeyi olmuş gibi satmalarının sebebi ne oyuncuyu baskı altına almaya çalışmaları mı yani ne gibi çıkarları olabilir.
Bunlar muhabir sonuçta ve çok kişi takip ediyor. Kitleye yön verebiliyorlar. Düşünsene, kulüp başkanısın ve kilit bir oyuncunun rakibe gitmesini istemiyorsun. Finans, plan, proje okey de kitleyi de yönlendirmen lazım. Bi haber yaptırırsın oyuncu X takımla anlaştı ya da oyuncunun hayali şurası diye. Gelen tepkiler genelde küfürlü olur alır oyuncuya verirsin.

Agnelli ailesi birkaç skandal çıkınca salmıştı Juve'yi -hala sahibi onlar da geri plana geçmişlerdi- onlarda Osi alabilecek para var mı emin değilim pek tüm kadro boş onların zaten oraya gelene kadar çok adam lazım

Aslında benim söylemek istediğim şuydu; Taraftarımız kendi kendine gelin güvey oluyor biraz, herkesin her dediğiyle dolup taşıyor. Osimhen'in Al-Hilal'in o kadar teklifini reddetme sebebini Galatasaray gibi görüp, yorumluyor kitlenin çoğunluğu. Aksine durum sadece Galatasaray ve Al-Hilal'den ibaret olsaydı bu ikisinden birisine çoktan imzayı atmış olurdu. Adamın beklentisi Avrupa'nın elit kulüplerinden birisine istediği maaşla gitmek. O teklifleri alamaz ve Avrupa'da kalmak istiyorsa da tek seçenek biz kalıyoruz. Ya da masada büyüklerden teklifler var ama bizim verdiğimiz maaş aklını çeliyor olabilir. Yani şu senaryoda taraftarın dün ne dediğiyle bugün ne dediğiyle pek ilgilendiğini sanmıyorum Osimhen'in. Avrupa'da kalacak olursa bile muhtemelen bizim teklifimiz ile diğer kulüplerin teklifleri arasında ciddi farklar olacak ve bu aklını çeliyor. Yani taraftarın sandığı kadar dramatize edilen senaryolar olduğunu sanmıyorum.
Ana hatlariyla yuzde yuz katiliyorum.

Tek ama tek faktor iste dedigin gibi avrupaya gore maasi bizim daha iyi verecek olmamiz.bir de burada gordugu ilgi ve sevgi.

Ama son 2 gundeki spamler bilmemneler dedigin kendini bir sey sananlar yuzunden mahfoladabilir.

Deminde yazdim, fener medyasinin pompalama islerini izle simdi sen

Ya o konuda muhakkak sıkıntılıdır ama bi o kadar da hatta gördüğüm daha fazla olumlu düzeltme yapan da var çok kafaya takılacak bişey olduğunu sanmıyorum kulüp bazında olsa haklısın ama napoli örneğindeki gibi.

Benim merak ettiğim daha çok bu fabrizio gibileri anlaştı anlaşacak diye haber girmeleri osimheni baskı altında bırakmak içinse ne işe yarayacak diyorum
Onlarin umrunda degilki. Tamamen etkilesimlerine ve siparis uzerine tivit atma derdinde hepsi. Hiiic umurlarinda degil hemde

Osimhen, Suudi Arabistan'a transfer olmayı reddetti. Galatasaray yeniden Osimhen transferi için ısrarcı olacak."(Fabrizio Romano)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt