Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.008
- 22.745
- 1.433
Xhaka bence de iş yapmaz heis @veliŞakayı bırakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Xhaka bence de iş yapmaz heis @veliŞakayı bırakalım
Keşke osi de farkında olsa bunların tescilliler olduğunun.Fenerlidir o gverenler
Osi ne kadar sevildiğini biliyordur merak etme…Keşke osi de farkında olsa bunların tescilliler olduğunun.
Erden Başkan bunda da yanılmamış
Yakışıklı, Fransız/İspanyol, RM ve ATM transferi konuşulan ve biseksüel topçunun gelmeyeceğini baştan bileceklerdi. Tam bizim yönetimlik işPavlovic, Danso derken eve geldim Cuesta ayarında bir transfer olur.
Bu kim reisYakışıklı, Fransız/İspanyol, RM ve ATM transferi konuşulan ve biseksüel topçunun gelmeyeceğini baştan bileceklerdi. Tam bizim yönetimlik iş
Theo HernandezBu kim reis
Juve tarihinin belkide en rezil dönemlerinden birini geçiriyor olabilir ya şuan kolay kolay hiç bir İtalyan kulübü 100 milyonları koyamazJuventus 100 milyon euro verecekmis, evet ben inandim buna![]()
En başından beri söylüyorumOsimhen işinde bir bit yeniği var gibi. Burada renktaşin biri de yazmıştı. Chelsea yaparsa şaşırmayın diye. Bana da öyle geliyor. Bazı kendini Galatasarayli sayan artiklr osiye ırkçı özel mesajlar atmış diye bir şey gördüm aslı astarı nedir bilmiyorum.
Sen mi demiştin renktaş?En başından beri söylüyorum
Chelsea ve Arsenal'dan teklif bekliyor
Gelirse gider
Aksi durumda bizde kalır