- 18 Mayıs 2011
- 22.168
- 12.055
- 1.873
Bodrum mu?Bodrum'da ki Brazao'yu alalım fena kıvrak bir herif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bodrum mu?Bodrum'da ki Brazao'yu alalım fena kıvrak bir herif.
Hala al hilal diyor y
İskenderun çiçek gibi yer acemiliğimi orada yapmıştımİskenderun'da Gta Vice City karakteri gibi geziyom dolaşıyom![]()
Eğer gelirsen beklerim reis..İskenderun çiçek gibi yer acemiliğimi orada yapmıştım![]()
Söyleyen kim bende bilmiyorum renktaşSen mi demiştin renktaş?
Yav ben dedim chelsea olayını bide Okan abi bence chelsea ihtimali az değil osinin oraya gidecekte ırkçı söylem mevzusunu kafaya takmamak lazım dünyanın her yerinde olan bi durum osimjende çok kafaya takmaz bunu bence ayrıca Fenerli şerefsizler bile yazıyor Galatasaray formalı resimli hesap açıp bunu ayırt edebilecek kapasite de bir adamdır zatenOsimhen işinde bir bit yeniği var gibi. Burada renktaşin biri de yazmıştı. Chelsea yaparsa şaşırmayın diye. Bana da öyle geliyor. Bazı kendini Galatasarayli sayan artiklr osiye ırkçı özel mesajlar atmış diye bir şey gördüm aslı astarı nedir bilmiyorum.
Gelebilirsem yazarım abi düşünmen yeter teşekkür ederimEğer gelirsen beklerim reis..
Koulabily Chelsea'ye gittiZamanın da Napoli de bir tane stoper vardı. İsmini hatırlamıyorum şimdi herife 90 milyon euro vermişlerdi vermedi. 110 istiyordu o zaman. Sonra kaça sattı başkanları bilmiyorum. Tam dayaklık herif.
Adanada baya macta macin adami da secildi. Demekki adanin defans/takimi leṣ gibiymis derizAdanaspor’da 4er 4er yiyordu bu sene ama
Forvet bulamayınca sol bek alalım bari demişler
Bodrum'da ki Brazao'yu alalım fena kıvrak bir herif.
Valla fena oyuncu değil.Bodrum mu?
Valla fena oyuncu değil.
kralı yad etmek suretiyle geceyi senlendirelim
Genel sohbette banlımısın halaEk olarak kralın okuma yazma dahi bilmedigi bilgisini de ekleyelim
Böyle topcular lazim
Ek olarak kralın okuma yazma dahi bilmedigi bilgisini de ekleyelim
Böyle topcular lazim