Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben PSV stadının altından 95 Euro'ya forma aldım geçen sene. Burada Euro'ya denk TL tutarı neyse o tutara satıyor kulüp formaları. Bu sezon 5 yıldızlı formalar çıktığında minimum 100 Euro olur mesela. Hatta maç formasını günlük kurla 130 küsur Euro'ya satıyor bizimkiler. Kombine için de bu durum geçerli. Bu o dengeyi sağlamıyor mu.
Gelirle alakalı. Şu an kur 60 olsa maaşların bunu yakalaması kısa vadede gerçekleşmeyecek. Forma 6 bin lira olacak ama maaş görünen enflasyon kadar artacak.

3 yıl önce ortalama 1000 euroya kadar düşen maaşlar şu an 2-3 bin eurolara ilerledi, bundan dolayı vize başvuru ofislerinde sıra yok, herkes yurtdışı seyahati falan yapabiliyor. Kapışabiliyorsun yani.

Ben PSV stadının altından 95 Euro civarına forma aldım geçen sene. Burada Euro'ya denk TL tutarı neyse o tutara satıyor kulüp formaları. Bu sezon 5 yıldızlı formalar çıktığında minimum 100 Euro olur mesela. Hatta maç formasını günlük kurla 130 küsur Euro'ya satıyor bizimkiler. Kombine için de bu durum geçerli. Bu o dengeyi sağlamıyor mu.

Matematikte sagliyor ama taraftar bu harcamalari yapiyor diye, kotu bir sezonda o is degisebilir bakis acisindayim.

Yoksa dedigin gibi forma fiyatlamalari avrupa fiyatlamasiyla ayni ( city uzerinden bakmistim bende, hatta oradaki sponsor urun yelpazesi daha genisti)

Avrupa klupleri bi senesi kalmia adam icin 75 vermiyorsa bi niye verelim? Her iste bir hayir vardir. Sabredelim.

Kesinlikle oyle, torreiraya hata yapiyor diyorduk iki yonde de kosturdugu icin.
Lemina gelince torreiranin performansi kusursuza yakin oldu.

Sara bi tik dusuk kaldi ama sakatligindan beri bir sikinti var onda - duzelir umudundayim.

Baktiginda ama hoca Lemina konusunda haksiz oldugunu cok gec anladi. Ya da 3 lu ortasaga muhabbetine 12 kisi mi oynayacagiz seklinde yaklasmisti. O inadi gec kirildi ve sezonu aldik.

Bu sezon AVL kupasi sansimiz bile vardi ama o calkantili 3 aylik sureci cabuk toparlayamadik. Kadro yetersizliginden de kesildi bilet AVL de. Yoksa baya sansimiz vardi kupa icin sakasiz. 5.yildiz ayakina cok goz onunde degil ama bu sezon buyuk firsatti bu.

CLden artik avl ye dusme olmadigi icin 3.-4. bitirdigin vasat bir sezonda tekrar dusunebilirsin. Onda da bugunku gibi bir kadro gucu olmayacaktir dusuncesindeyim
Sara bence kondisyon olarak sıkıntı çekti gördüğüm kadarıyla pl ne kadar iyiyse championship bi o kadar boktan bence sağlam bir kamp sonrası görmek lazım sonunda yeteneği olduğu aşikar

Frank sağ açık olsa bek yerine daha iyi oynayacak sanki.
Hic denemedi ...sezonun son macinda bile denemedi..Rize deplasmaninda oyina girince o bolgede bulundu surekli ve asistini yapti.

Defansta gene eyvahlik durumu oldu tabi ama.

Defansif bir adam olmadigi cok asikar. Sikinti su ki, salllai de varken tam net sekilde kurgulayamiyorsun.

Planlama cok kotu oldu gecen sene

Sara bence kondisyon olarak sıkıntı çekti gördüğüm kadarıyla pl ne kadar iyiyse championship bi o kadar boktan bence sağlam bir kamp sonrası görmek lazım sonunda yeteneği olduğu aşikar
Sezona mukemel girdi halbuki, asist yazdi devamli.

Hele fener deplasmanindaki gol " aha bulduk valla o adami" dedirtmisti bana

CL ~ 30M Euro
Mağazacılık ~ 90M Euro ciro, heralde 40M euro’su kardır
Loca-Kombine ~ Geçen sene 3 milyar tl’ye yakındı, 2 senelik loca verilmemişse bu sene de heralde 3-3.5 milyar tl civarı falandır, 85m euro

Sponsorlukları katmadan bile aslında baktıgımızda baya bi gelir var. Belki yanlis hesapliyorumdur ama

Gyökeres Hilali reddetmiş.

Adamlar doymadılar, iyice red manyağı oldular. 😂😂😂

napoli’ye 10m euroluk ilgi mektubumuzu göndermişizdir şimdi

yav napoli bokunu çıkartma abi sar işte 60 milyona 5 taksit delirtme

5 taksidi niye kabul etsin herifler. Sanki vade farki uygulicaklar.

Senelik maddi gucunden eksilir heriflerin. 3 ten fazla sezona yayamazsin muhtemelen.

Ya risk alip Ok diyeceksin 55-60/ 3 e

Ya da BAY faktoru devreye girecek, orada da elleri guclu olacaktir,pazarlayabilecegin fiyatin altina sayarlar Kerem gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt