Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He zaten alacaktık da rafa kaldırdık. Yaw :asd: :asd: :asd:

Galatasaray, Bernardo Silva transferini rafa kaldırdı.Oyuncuyla temas kuruldu. Manchester City bonservis konusunda sorun çıkarmıyor. Ancak Bernardo Silva'nın yıllık istediği ücret: 20 milyon euro'dan fazla. (Süleyman Rodop)

Niyeki? Sözleşmesi 1 temmuza kadar, sonrasında bedava olacak.

Arnold ve Jonathan Tah için Real ve Bayern bonservis ödedi 1 aylık sözleşme için.
Yok yok yani CWC de oynayacak ama 24/48 saat içerisinde yeni takımına mı karar verecek. Hani iki kaynakta tier anlamında değerli kaynaklar ben ondan çözemedim ağabey :asd:

Yok yok yani CWC de oynayacak ama 24/48 saat içerisinde yeni takımına mı karar verecek. Hani iki kaynakta tier anlamında değerli kaynaklar ben ondan çözemedim ağabey :asd:
Verebilir ama hemen katılmaz.

Acele etmeyedebilir hele de Arsenal ilgisini de düşünürsek.

Türkiye’ye gelirse DK kadrosunda olması zor olacak, bu onu vazgeçirebilir.

Verebilir ama hemen katılmaz.

Acele etmeyedebilir hele de Arsenal ilgisini de düşünürsek.

Türkiye’ye gelirse DK kadrosunda olması zor olacak, bu onu vazgeçirebilir.
Bana zaten Sane işi imkansız geliyor, buraya gelmez yani. Bernardo, Sane vs gibi isimlerin gündeme atılması da hoş değil sonra Sallai profili alınacak caz yapılacak. Yönetim gerçekten yıllardır aynısını yapıyor :asd:

Günay ( Jankat )( Batuhan)
Sallai ( Frankowski)(Jelert)
Davinson (Nelsson) (Metehan) (Ross)
Apo(Cuesta)
Eren(Jakobs)(Köhn)
Lemina ( Kaan)
Torreira (Berkan)
Yunus (Yusuf)
Sara(Demirbay)
Barış (Zaniolo)
Osimhen (Icardi) (Morata)

Osimhen’i eklersek gençler hariç kamp kadromuz
Gençler görürülmesin zaten geçen sene başı 35 kişiyle kamp yapıldı yarısından fazlası genç idi. Görüldüğü üzere 10dk oynayan yok o gençlerden. O yüzden yol masrafı yapmaya gerek yok. Malesef bizim gibi kulüplerde bu çocuklara hiç şans gelmeyecek. Hazırı tüketme üzerine gidiyoruz.

Bana zaten Sane işi imkansız geliyor, buraya gelmez yani. Bernardo, Sane vs gibi isimlerin gündeme atılması da hoş değil sonra Sallai profili alınacak caz yapılacak. Yönetim gerçekten yıllardır aynısını yapıyor :asd:
Sane’nin derdi maaşsa Avrupa’da net 10 bandında kontrat alamaz.

Derdi oynamaksa da buraya gelmez.

Türkiye liginde daha çok para kazanmıyorsan hiçbir cazibesi yok. İşler iyiken taraftar sevgisi olur ama kötüye gittiğinde ise hiçbir yerde görmeyeceğin tepkiyi görürsün.

Bizim ilk 11’miz bu sene çok iyiydi sorun kulübede hamle oyuncusu olmamasıydı
Sakatlık, ceza ve yorgunluk durumunda da çok sıkıntı çektik örneğin Yunus’un olmadığı zamanlarda özellikle Ocak ve Mart arasında çok kötü oynadık, ligde bile baya zorlandık o dönemde
İlk 11’in kalitesi iyi bence ilk 11 çok değişmez kaleci ve 10 numara hariç eğer Osimhen kalırsa
Ama kadroyu derinleştirecek ve kulübeden hamle şansı yaratacak kalitede oyuncular da lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt