- 25 Ocak 2010
- 53.463
- 39.130
- 3.923
Sen kimsin lan bernardo 20m maas istiyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedek değildiki, sakattı sonra hep oynadı ikinci devrebu unai simon neden yedek kaldı bilbaoda bu sene
herif milli tkaımda oynuyor sürekli
Abi şu haberle bu haber nasıl çıkabiliyor aynı günde mesela ya sdğsdğ
Yok yok yani CWC de oynayacak ama 24/48 saat içerisinde yeni takımına mı karar verecek. Hani iki kaynakta tier anlamında değerli kaynaklar ben ondan çözemedim ağabeyNiyeki? Sözleşmesi 1 temmuza kadar, sonrasında bedava olacak.
Arnold ve Jonathan Tah için Real ve Bayern bonservis ödedi 1 aylık sözleşme için.

Verebilir ama hemen katılmaz.Yok yok yani CWC de oynayacak ama 24/48 saat içerisinde yeni takımına mı karar verecek. Hani iki kaynakta tier anlamında değerli kaynaklar ben ondan çözemedim ağabey![]()
Bana zaten Sane işi imkansız geliyor, buraya gelmez yani. Bernardo, Sane vs gibi isimlerin gündeme atılması da hoş değil sonra Sallai profili alınacak caz yapılacak. Yönetim gerçekten yıllardır aynısını yapıyorVerebilir ama hemen katılmaz.
Acele etmeyedebilir hele de Arsenal ilgisini de düşünürsek.
Türkiye’ye gelirse DK kadrosunda olması zor olacak, bu onu vazgeçirebilir.

Gençler görürülmesin zaten geçen sene başı 35 kişiyle kamp yapıldı yarısından fazlası genç idi. Görüldüğü üzere 10dk oynayan yok o gençlerden. O yüzden yol masrafı yapmaya gerek yok. Malesef bizim gibi kulüplerde bu çocuklara hiç şans gelmeyecek. Hazırı tüketme üzerine gidiyoruz.Günay ( Jankat )( Batuhan)
Sallai ( Frankowski)(Jelert)
Davinson (Nelsson) (Metehan) (Ross)
Apo(Cuesta)
Eren(Jakobs)(Köhn)
Lemina ( Kaan)
Torreira (Berkan)
Yunus (Yusuf)
Sara(Demirbay)
Barış (Zaniolo)
Osimhen (Icardi) (Morata)
Osimhen’i eklersek gençler hariç kamp kadromuz
Yok artıkMuslera —> Estudiantes
Sane gittiği anda bayern alacak. 90 m istiyor milanLeao bu yaz nereye gider acaba. Milanda yeterince köreldi bu sene Avrupa arenası da yok. Yaşı da 25 artık.
Sane’nin derdi maaşsa Avrupa’da net 10 bandında kontrat alamaz.Bana zaten Sane işi imkansız geliyor, buraya gelmez yani. Bernardo, Sane vs gibi isimlerin gündeme atılması da hoş değil sonra Sallai profili alınacak caz yapılacak. Yönetim gerçekten yıllardır aynısını yapıyor![]()
Nayir nolamazemre zeytinli tavuk yemeyi birakti