Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.262
- 18.422
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırf maaş olayından imkânsız olsa bile ben nedense Ter Stegen'in Gladbach'a geri döneceğini düşünüyorum.xhaka bence öncelikli değil
ter stegen
alexandro
boey
bernardo
osimhen
bitirin arkamıza yaslanalım
Yabancı topçu olsam türkiyeye gelmezdim tbh ya araplar ya da avrupa yapardımSane’nin derdi maaşsa Avrupa’da net 10 bandında kontrat alamaz.
Derdi oynamaksa da buraya gelmez.
Türkiye liginde daha çok para kazanmıyorsan hiçbir cazibesi yok. İşler iyiken taraftar sevgisi olur ama kötüye gittiğinde ise hiçbir yerde görmeyeceğin tepkiyi görürsün.
Yakinda vakit bulamayacagiz. Cok fazla spor organizasyonu var. Esim kizmaya basladiNations League olayı da garip geliyor bana, eskiden bir Avrupa bir Dünya kupası takılıyorduk şimdi takip edemiyorum ne nedir yaw![]()
![]()
100 milyon maaş bütçen varsa ligi garanti çözmek için 4 tane 10luk topçu getirmek mantıklı hepsini de santrafor alamazsın sonuçtabiz hep futbolcu açısından düşünüyoruz da bu işte bir terslik yok mu
osimhen gibi çok ekstra örnekler hariç önüne gelene 10 milyon filan vermek saçma değil mi
sanenin marjinal faydası o maaşa değmez ki
mesela sane bir takımı şampiyon yapmaz ama osimhen yapar
Nations league = hazırlık maçıNations League olayı da garip geliyor bana, eskiden bir Avrupa bir Dünya kupası takılıyorduk şimdi takip edemiyorum ne nedir yaw![]()
![]()
Değil.Bizim lige göre hizli herif
?Osimhen'i alıp yaşını küçültüp 20 yapalım. 2 sene +2 kontenjanından oynar