Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 lü defans oynayıp cift forvetli sistemler deneyeceksek decoderi gönderecem.

Anlatamiyoruz işte, psv ajax modeli bizde işlemezde ama felsefemiz şu olmalı: takımın yarısı (omurgası) kaliteli tecrübeli futbolculardan, yarısını da genc yetenekli oyuncularla doldurmak, elimizde asset olsun ki cark dönsün
Çarkı döndürebilirdik ama şu an anlık başarı transferleri yapıyoruz sürekli. Okan asla genc yetiştirme üzerine etkili bi hoca olmadı. Elimizde vitrine çıkarıp satacağımız hiç topçumuz kalmadı.

benim hatirladigim onuachu bu degil. baska biriyle karistiriyosun muhtemelen.
Yav başkası için söylesen eyvallah derim de ta danimarkada oynadığından beri takip ettiğim adam bu.
Trabzon taraftarını tribünlere çeken kişi.
bu trabzon performansı. Şubat ayında adm sakatlandı ve döndüğünde zaten antrenman eksikliğü falan diye fiilen olmasa da sezonu kapatmıştı.
Onuachu trabzonspor gibi takımların osimhenidir.

Ona bu kadar para verilmez buna şu kadar verilmez. İyi hoş ama kime ne kadar verelim?

Son günlerin ön plana çıkan moda kavramı 'eşit iş eşit ücret' modeline göre;

Cuesta'ya verilen 8 m euro > Osimhen'e verilmesi konuşulan 66 m euro'dur.

Şunu anlayabilirsek, artık Osi üzerinden maliyet tartışması yapmaya gerek kalmayacak.

Gerçi kulüpte öyle bir para yok ve kendisini zaten alamayacağız da, eğer o kadar paramız olsaydı, o paraları vermeli miydik kısmı ile ilgili yazıyorum.

Osimhen'e gercekten yillik 15 + 10 reklam geliri vereceksek gelmesin. Siz Dursun yonetimine nasil guveniyorsunuz? Bu adam kulubu ipotek altina aldirir. Bir de 75 milyon euro bonservisi var.

Bizim gibi bir ekonomisi olan takim en fazla iki tane 10 milyon euro maasli adami kaldirir. Onlar da cok yuksek bonservisi olmayan adamlar.

Simdi Osimhen bize para ve basarir getirir diyen illaki cikacaktir. Dogru ancak olayin riskleri de incelenmeli. Oldu da sakatlandi, ya da takim olarak kotu bir sezon gecirdik. O durumda, onumuzdeki senelerdeki bonservis taksitlerini ve maasini nasil odeyecegiz. Hemen onumuzde Icardi ornegi var. Ancak Icardi'ye hayvan gibi bir bonservis vermedik. Ayrica yillik da 25 almiyor.

Uzun lafin kisasi ben Dursun'a guvenmiyorum. Bizim icin en hayirlisi Osimhen'in iyi bir Avrupa takimina gitmesidir.

Taraftar olarak kim istemez Osimhen'i. Ancak, mantik bize bu kosullarda uymadigini acikca gosteriyor.

Son günlerin ön plana çıkan moda kavramı 'eşit iş eşit ücret' modeline göre;

Cuesta'ya verilen 8 m euro > Osimhen'e verilmesi konuşulan 66 m euro

Şunu anlayabilirsek, artık Osi üzerinden maliyet tartışması yapmaya gerek kalmayacak.

Gerçi kulüpte öyle bir para yok ve kendisini zaten alamayacağız da, eğer o kadar paramız olsaydı, o paraları vermeli miydik kısmı ile ilgili yazıyorum.
Osimhene verilen her kuruş haktır forveti osimhen olan takıma avruapda çoğu futbolcu gelmek ister her yerde psikolojik üstünlük adam yav

Osimhen'e gercekten yillik 15 + 10 reklam geliri vereceksek gelmesin. Siz Dursun yonetimine nasil guveniyorsunuz? Bu adam kulubu ipotek altina aldirir. Bir de 75 milyon euro bonservisi var.

Bizim gibi bir ekonomisi olan takim en fazla iki tane 10 milyon euro maasli adami kaldirir. Onlar da cok yuksek bonservisi olmayan adamlar.

Simdi Osimhen bize para ve basarir getirir diyen illaki cikacaktir. Dogru ancak olayin riskleri de incelenmeli. Oldu da sakatlandi, ya da takim olarak kotu bir sezon gecirdik. O durumda, onumuzdeki senelerdeki bonservis taksitlerini ve maasini nasil odeyecegiz. Hemen onumuzde Icardi ornegi var. Ancak Icardi'ye hayvan gibi bir bonservis vermedik. Ayrica yillik da 25 almiyor.

Uzun lafin kisasi ben Dursun'a guvenmiyorum. Bizim icin en hayirlisi Osimhen'in iyi bir Avrupa takimina gitmesidir.

Taraftar olarak kim istemez Osimhen'i. Ancak, mantik bize bu kosullarda uymadigini acikca gosteriyor.
25 vermiyoruz kendin söylüyorsun 15+10 reklam geliri diye. Bizim teklifimiz maaş olarak 15.
Bonservis konusunda da yazılanlardan söylenenlerden anladığımız kadarıyla o paranın içinde de Osimhen'e özel olarak bazı sponsor payları bulunacakmış. Ama bu şu anlama gelmiyor. Aynı para Osimhen olmazsa diğer transferlere harcanabilir. Osimhen transferi için konuşulmuş anlaşılmış bi para.
Dursun Özbek'i ben de sevmem, lakin bir önceki döneminde yaptığı transferler sayesinde Mustafa Cengiz yönetimi para kazanmıştı.

Bence de çok para ama Osimhen özelinde harcanabilir bir para.

25 vermiyoruz kendin söylüyorsun 15+10 reklam geliri diye. Bizim teklifimiz maaş olarak 15.
Bonservis konusunda da yazılanlardan söylenenlerden anladığımız kadarıyla o paranın içinde de Osimhen'e özel olarak bazı sponsor payları bulunacakmış. Ama bu şu anlama gelmiyor. Aynı para Osimhen olmazsa diğer transferlere harcanabilir. Osimhen transferi için konuşulmuş anlaşılmış bi para.
Dursun Özbek'i ben de sevmem, lakin bir önceki döneminde yaptığı transferler sayesinde Mustafa Cengiz yönetimi para kazanmıştı.

Bence de çok para ama Osimhen özelinde harcanabilir bir para.
15 bile cok fazla. Nereden baksan en az 65 milyon euro bonservis verilecek bu adama. Ayrica o reklam gelirlerini de kulup bir sekilde garanti ediyordur. Osimhen'in ben reklam verecek firmalara guvenip bu ise girecegini sanmiyorum. Mesela sozlesmede X firmasi reklam gelirini odemedigi takdirde Galatasaray AS'den tahsil edilecektir diye bir madde vardir bence.
Sampiyonluk odulu 5 milyon euro'dan dusuk bir ulkenin liginde oynadigimizi unutmamak lazim.

Alıntılayıp desene

1. Milan Maignan'ı falan bırakmadı €18m'ye. €25m istiyolar. Belki bırakırlar ama çünkü kontratının son senesi, para lazım ve son sezonu kötü geçirdi. Ayrıca kaleciye göre fazla sakatlanıyor
2. Strasbourg Chelsea'nin takımı. Sahipleri aynı. Rastgele bi ekip değil. Andrey Santos ve Petrovic oradan as kadrolarına düşündükleri iki isim
3. Petrovic çok çok iyi bir sezon geçirmiş ve kapı gibi sözleşmesi var. Chelsea henüz yaptığı yatırımı çöpe atmak istemeyecektir. Zaten risk alıp €16m yatırım yapmışlar. Bence €25m trink para gibi bir teklif dışında satmayı düşünmezler, oyuncu gitme konusunda ısrar etmezse.
4. Petrovic yedek olmak istemiyor ve tekrar kiralık gitmek istemiyor haberleri var. Maignan transferi gerçekleşirse elleri satışa zorlanabilir. O durumda bile €20m'ye fiyat kırsalar on tane alıcı çıkar. Bu piyasada öyle bir sezon geçirmiş kaleci için €20m çerez parası

alıntı yapmadım çünkü sadece sana yazmıyorum

sadece kaleci de değil her oyuncuya aynı

bu kaleci 20 ise o zaman uğurcan 50

sonuçta avrupa yarı finalisti milli takımın kalecisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt