Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin işi zor, ben de kızıyorum ve beceriksiz falan diyorum ama bir tarafta piyasanın içinden geçen araplar, bir tarafta Galatasaray hangi oyuncuya teklif götürse daha fazlasını teklif edip ucuza transfer bitirmesini engellemeyi hedefleyen FB yönetimi.

Şöyle düşünün Sane’ye sen 10 teklif ediyorsun anında 12-15 teklif ediyorlar. Ee futbolcular, temsilcileri de aptal değil. GS’ye önerdiği her futbolcuyu FB’ye de öneriyor ya da bizim teklif götürdüğümüz her futbolcuyu FB’ye de sunuyorlar.

Karşıda da gözü dönmüş tüm stratejisini GS başarısızlığı üzerine kurmuş bir zihin olunca transfer yapmak bile mucize oluyor. Ya da sen gözünü karartıp gireceksin. O zaman da taraftar ve basın seni tartaklıyor, Uğur gibiler çıkıp “Bu paralar verilir mi abicim” diye seni linç ediyor.

Düşünün Oğuz, Szymanski, Skriniar, Fred, Amrabat, Kostic bizim ilgilendiğimiz isimlerdi. Adamların transfer stratejisinin %70’ini falan sen oluşturuyorsun.

Valla yalan olmasın ben bu Osimhen işinden soğumaya başladım oyuncunun kalitesi ya da efsane performansına hiç bir sözüm yok ancak maliyeti bekletmesi kulübe her türlü zarar.Bizim şuan 5-6 eksiğimiz var Şampiyonlar ligi için bu yüzden hızlı reaksiyon almalıyız.

Biri bu teknik elemanımıza ortasahanın önemini anlatması özellikle clde

Allahım bu adam niye böyle yarrabim

yeterrrrrrrr

1 tane 6-8 oynayabilen koşan basan bir canavar
1 tane 8-10 oynayabilen teknik asistci zeka küpü bir maestro

yolun açık olsun osi

yanlış takım ama iyi oldu bize gelişin hızlanır

seni hertürlü alırız manudan

hem iyi hen kötü oldu ama manuya gitmesi bizim için iyi oldu gelişi hızlanır

o kulupde 6 ay sonra başlarım sizede kulubunuzede der geri gelir

United'a gitmek istemez.

Bence kafasında Juventus var çok net.

O da olmazsa Inter şeklinde.

Arsenal ve Chelsea'yi de bekliyor.

Bunlar olmazsa bize gelme ihtimali var en iyi teklif biz olursak.

Eğer en iyi teklif bizden gelmezse Newcastle falan oralara da gider 1 ay sonra.

Al Hilal 'in osimheni alamadığı senaryoda, el nesyri'yi 40 milyona aldığı görebiliriz.

hangisi daha can yakıcı ?

1749539020026.webp

1749539034478.webp

jk:

Biri bu teknik elemanımıza ortasahanın önemini anlatması özellikle clde

Allahım bu adam niye böyle yarrabim

yeterrrrrrrr

1 tane 6-8 oynayabilen koşan basan bir canavar
1 tane 8-10 oynayabilen teknik asistci zeka küpü bir maestro
Okan gözünü seveyim bir sakinle ya. Al bak twit bu:

Center Midfield is not the position Galatasaray are focused on. Instead they’re looking to promote players from the academy.
Galatasaray orta saha bakmıyor demiyor, center midfielder bakmıyor diyor. Kaldı ki Allah'ın adamı bu, ne derse desin. Xhaka'yla ilgilendiğimizi herkes yazdı. Buchi Baba mıdır kendince bağlantı kuruyor, her haltı da bilmiyor.

Juventus ve PSG Kolo Muani’nin kiralık sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak için anlaştı. Sözleşme sonuna 50 milyon Euro satın alma opsiyonu eklendi. (Corriere dello Sport)

Juventus ve PSG Kolo Muani’nin kiralık sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak için anlaştı. Sözleşme sonuna 50 milyon Euro satın alma opsiyonu eklendi. (Corriere dello Sport)
Fb 6 aydır kapısında yatıyordu bunun

Vlahovic ağustosa kadar gitmezse bir yere muhtemelen bize ya da fb’ye gider.

Osimhenin bize kalacağını sanmıyorum

Okan gözünü seveyim bir sakinle ya. Al bak twit bu:

Galatasaray orta saha bakmıyor demiyor, center midfielder bakmıyor diyor. Kaldı ki Allah'ın adamı bu, ne derse desin. Xhaka'yla ilgilendiğimizi herkes yazdı. Buchi Baba mıdır kendince bağlantı kuruyor, her haltı da bilmiyor.

bak şu mesajda göözüme çarpan tek şey torpilli efeye yer açmaları!!!!

buchi diyorsa doğrudur
neyi bilmedi

hatipoğlunuda şutladıklarında her dediği çıkmış olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt