Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.257
- 18.418
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burası Türkiye olduğu için senin söylediğin tarzda bir yatırım yaparak başarıya ulaşmak imkansıza yakın. Bir kez denedik işte terim döneminde 13. Olduk. Rakip takım ve federasyon bu şekilde giderken, taraftarda sabır namına birşey yokken genç çocuklarla başarı gelsin umuduyla yol çıkarsak bir çok kişinin kellesi gider. O proje de daha başlamadan biter.Avrupa'da başarı Real, Bayern,Psg ile transfer yarıştırarak olmaz. Ajax,Psv tarzı takımların modelini benimsemek daha mantıklı. Bir futbolcuya 3 yıl için 150m para harcamak Türkiye gibi ekonomisi pamuk ipliğine bağlı bir ülkede yapılmamalı. Geçmişte benzer örnekler var. Kulübün geleceği olarak görülen Florya projesinden gelecek paranın yarısını bir futbolcuya harcamak çılgınlık.
Efe uçup kaçmadıktan sonra forma yüzü göremez Okan yapma. Hele taraftara rağmen asla o riske girilemez.bak şu mesajda göözüme çarpan tek şey torpilli efeye yer açmaları!!!!
buchi diyorsa doğrudur
neyi bilmedi
hatipoğlunuda şutladıklarında her dediği çıkmış olacak
UnitedJuventus'ta Osimhen'i 1. opsiyon görmüyor belli ki.
Osimhen için bence 2 takım kaldı
M.United
Chelsea
Bunlardan biri istemezse bize kalabilir günün sonunda.
Bence denemeliyiz de 2 senedir futbol oynamayan hali bile bize düşecek seviyede değil sanırım eğer fazla maaş vermezsek ki vermemeliyiz de.Monaco yapacak sanırımPogba yı denesek olmaz mı ortasaha alternatifi için..
Kulubu yönetenler Jelert, Cuesta, Jacobs, Frankowski ve Kutucu icin maaşlarıyla birlikte nerdeyse 70 milyon para harcamışlar; burda hala Osimhen'in alacağı paranın endişesi var.Aynen öyle makul olan
Bu tamamen varsayım. 15 neye göre çok? Dünyanın sayılı striker'larından biri için konuşuyoruz burada. Diagne, Mostafa, Seferovic değil söz konusu isim.15 bile cok fazla. Nereden baksan en az 65 milyon euro bonservis verilecek bu adama. Ayrica o reklam gelirlerini de kulup bir sekilde garanti ediyordur. Osimhen'in ben reklam verecek firmalara guvenip bu ise girecegini sanmiyorum. Mesela sozlesmede X firmasi reklam gelirini odemedigi takdirde Galatasaray AS'den tahsil edilecektir diye bir madde vardir bence.
Sampiyonluk odulu 5 milyon euro'dan dusuk bir ulkenin liginde oynadigimizi unutmamak lazim.
Niye ki? Şampiyonlar Ligi eylülde başlayacak, eleme/playoff oynamicaz. Niye hızlı oluyoruz daha doğrusu ne zaman hızlı olduk ki?Valla yalan olmasın ben bu Osimhen işinden soğumaya başladım oyuncunun kalitesi ya da efsane performansına hiç bir sözüm yok ancak maliyeti bekletmesi kulübe her türlü zarar.Bizim şuan 5-6 eksiğimiz var Şampiyonlar ligi için bu yüzden hızlı reaksiyon almalıyız.
Petrovic'in en büyük artısı kendisi 26 yaşında ve son yılı çok formda geçirdi.
Milli oyuncu da olduğu için önümüzdeki dönemde sürekli oynamak isteyecektir.
Chelsea'da çok öne çıkacağını sanmıyorum bu sirkülasyonda.
PSG ve Chelsea hep fırsat takımı bizler için.
Osimhen'de eğer alınacaksa kiralık opsiyonlu bir paket ile ücretini seneye bırakarak kesinlikle alınabilir.
İlk tercih tabi ki Lunin olmalı ama.
United
Arsenal
Newcastle
Chelsea
Liverpool
Sesko, gyökeres, ekitike, isak, nunez
Bu oyuncuların sirkülasyonuna göre muhtemelen bu takımlardan birinde osimhene yer açılacak gibi duruyor. O da bunu bekliyor belli ki
Buna katiliyorum kesinlikle.İlkay vs oluyorsa bence hemen bitirmeliyiz.
Osimhen'in kararını vermesi bence 1 haftadan çok daha uzun sürecektir.
Planlamayı ona göre yaptık vs geçerli değil.
Pazarda bu kadar alternatif varken düzgün şekilde yapmazsak 20 gün sonra herkes bir yere gitmiş ve biz yine fırsatları kaçırıp menajerlerin yeni Cuesta'larına kalmış olacağız.
Petrovic (Chelsea) - Kiralık + Şarta Bağlı Zorunlu Satın Alma
Boey (B.Münih) - Kiralık / Mukiele (PSG) -Kiralık + Şarta Bağlı Opsiyon
İlkay (M.City) / Bonservisli 10 Numara
Bu tarz üç hamleyi bitirmek için Osimhen'e ihtiyaç yok.
Fırsat çıkıyorsa oyuncuyu ikna edip getireceksin.
30 mülyon istiomus chelsea
chlesea yi kandirabilirse dursun,belki netceye varabilir bu hadise
Buna katiliyorum kesinlikle.
Osimhen istisna bir dosya ve maliyetli bir dosya bunu kabul etmekteyim.
Ancak planlamada tek bir rota olmamali dedigin gibi. olursa , olamzsadan ziyade ayrica yurutulmesi gereken isler.
Atiyorum - tamamen ornek amacli- masada Bernardo Silva ihtimali de vardir maliyetli olacak sekilde misal, o mesela osimhen surecine belki bagli olabilir her be ne kadar osimhenin yuzde 40-45 i (maas) sponsor baglamindayken. Ki soylenene gore zaten bu sponsorlar sadece osimhen ozelinde destek sunuyorlar.
O nedenle arkaplanda o islerken diger tum hamlelerine bakmak zorunda yonetim. Mevcut halimizle osimhen kalsa bile isyan eder. CL surecide cok renkli gecmez takviye vermezsek
Kaldiki icardi ve osimhen kombosunu dusundugunde takimda her halukarda desteklemen gerekiyor omurgayi.
Nunez için atletico geçiyordu giderse oraya gider. 1-2 yerde de Napoli istiyor diye okudum.Nunez de Arapları reddetti.
Isak'ın da oraya gideceğini sanmıyorum ama giderse EPL içinden doldurabilir Newcastle yerini.
Sesko bence Arsenal yapacak.
Gyökeres de muhtemelen Juventus
Ekitike Isak giderse Newcastle vs yapabilir.
Liverpool Nunez'i yollayabilirse kime gider kestiremiyorum. İşte orada biraz sıkıntı olabilir. Gyökeres imza atmamış olursa Nunez de çabuk giderse ilk bence ona giderler. Ama Osimhen de gündeme gelebilir duruma göre.
United'ı bence istemiyor.
Ciddi dusundugumden degil, hani osimhen surecini beklemek/karar vermek icin zaman gecmesi o tip bir isim masada olursa diye anlasilabilir sekilde karsilanir.Bernardo bize gelecekse Osimhen'i de Bernardo geldiği için alamayacaksak anlayabilirim.
Bernardo denen adam gelirse çok net 2. Hagi olur.
Bak Sneijder bile demiyorum.
Hagi olur bizim ligde o adam.
İmkansız bence de böyle ihtimal varsa düşünmezsin yani.