Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekletmekten kastim agirdan almak, yani isi bitirme noktasina getirmek icin caba gostermemek aslinda.

Zaten kendilerinden umitli degilim ama en azindan bir caba gostersinler, yine Agustos ayini bekleyip herkesin transfer oldugunu gordukten sonra elde kimler kalmis gibi kafayla yapmasinlar transferleri.
Çaba gösterirler ama o kadar.

David ile Sane’yi zaten ikna edebileceklerini dahi sanmıyorum.

Victor Osimhen, Manchester United'a transfer olmanın hayalini kuruyor. (La Gazzetta)

İlkay a 35 yaşında Galatasaray forması vermek demek ihanet etmektir klube

Çocukluk aşkına 35 yaşında emekli ikramiyesi almak için gelecek adamı istemiyorum ben yararlı olacağını da düşünmüyorum

Kimi keseceğiz? Sara yı mı ? Yoksa alınılması düşünülen 10 numarayı mı ?

Bize kesinlikle zarar verecek bi transfer öte dursun bi zahmet

Burası Türkiye olduğu için senin söylediğin tarzda bir yatırım yaparak başarıya ulaşmak imkansıza yakın. Bir kez denedik işte terim döneminde 13. Olduk. Rakip takım ve federasyon bu şekilde giderken, taraftarda sabır namına birşey yokken genç çocuklarla başarı gelsin umuduyla yol çıkarsak bir çok kişinin kellesi gider. O proje de daha başlamadan biter.

Bir taraftan Avrupa da başarı deyip diğer taraftan da bu yola girmek tezat oluşturur. Herkes 3-5 sene ligi almayacağız derse ve sabrederse ancak olabilecek bir durum bu…

Gelelim bu bütçelerin bir oyuncuya verilmemesi durumuna. Ben geçmişe bakarak şunu söyleyebilirim ki var olan denenmiş ve herkes tarafından kabul görmüş bir oyuncu için verilecek bu paranın çok daha fazlasını denemelere harcayarak verebiliriz. Bakın fenerde de benzer bir örnek var. Aldıkları forvete 20-25 arası para gömdüler maaşı da yüksek verdiler ama tutmadı. Şimdi yenisi için yine ondan daha fazla para harcamayı düşünüyorlar. Etti 50 milyon ama başarı 0. Yine şampiyon olamazlarsa seneye bir tane daha deneyecekler o paralara… ne oldu? Al sana osimhen maliyeti ve “0” başarı…
Ajax örneği verirken bir sistem kurmaktan, akıl yönetiminden bahsetmek istedim. Takımı gençlerle doldurmaktan değil. Torreira'yı 6m'a Davinson'u 9m'a alan da buna benzer bir akıl. Kuracağın profosyonel bir ekiple Türkiye liglerindeki futbolcuları bulup zamanında kazanacak bir akıl bu UEFA'yı kazandığımız dönem buna iyi bir örnek. Potansiyeli olan milli olan oyuncuları takıma kazandıracak bir sistemi kurmak zor olmamalı. Yine futbolcu seçiminde işi bilen profosyonellerden ekip kurmak zor değil. Mertens gibi takım bütçesini sarsmayacak yıldızlar almak ta zor değil. Hatipoğlu vs gibi amatör adamlarla menejerlerin kucağına oturmazsın bu şekilde. Ayrıca yapılan bir yanlışı farklı bir yanlışla hafifletmeye çalışmak doğru değil. Fener'den örnek verip kıyas yapmışsın. Zaten sorun da bu, biz de Fener aklıyla yönetiliyoruz ve bu beni korkutuyor.

Tchatchoua yeniden sag bek icin adaylardan biri.

tzolakis orada dururken paoka gidip kotarski'yi almağa çalışan yönetim sadece şiddetle istifaya davet edilebilir

Hani United forvet almıştı? Birini daha alacaklardı. Delap mı nedir

osimhen transferi bazı transferleri etkileyebilir ama hepsini değil

mesela bernardo ilgimizin osimhenle bağlantısı kurulur anlarım

osimhen olursa hem bonservisi hem maaşı yüksek böyle bir adama gitmeyiz kabul

ama kaleci, sağ bek, stoper gibi mevkileri gecikmeden çözmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt