- 3 Haziran 2015
- 56.793
- 65.921
- 4.143
ne şikinarı alırlarsa hatipin bıyığına cima eylerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne şikinarı alırlarsa hatipin bıyığına cima eylerim
Sergen citir tavuk toplarini yemegi birakali 5yil olmusgundem nedir
Skrinyar yorumu alalimgundem nedir
Haginando ne ya ahaha ben fake paralı bot troll hesabım diye bağırıyo. Fener denen oluşum sadece masada değil heryerde uğraşıyo. Bukadar aciz pis bir rakibimiz var işte. Delikanlı gibi sahaya çıkıp kazanamıyoYalan dolan.
![]()
19 | Ilkay Gundogan - 2024/25
There were games where Kova was damn near World Class. Including the redcard game. Id loan out Nico G over letting Kova go. I don't think many appreciate how good Kova was last season... Literally POTS in my eye. Just go back and watch his last 10 games for City. He literally ran the show in...forums.bluemoon-mcfc.co.uk
Hocam iyi topcu dedigin an yazinin kalani lacivert olmusBoş yapmayın olum Şikrinyar iyi topçu
Fenere gitti diye boş boş sallıyonuz
Baya baya reis bi stoper
Geberik fenerde ilk maçlarda direk fark yarattı
Baktı sonra ortam bok takım takım değil o da sallamadı
Yanlız Icardi nin ayağına bakıyoruz yine hatırlatiyimŞu al hilal midir ne zıkkım takımsa İcardi için teklif etmez mi 30-40 birşeyler acaba. 1 yıl antremanını yapar gelir Osimhen'in yarı parası çıkar
Skrinyar yorumu alalim
Bırakın abi bu işleriHocam iyi topcu dedigin an yazinin kalani lacivert olmus
Hayra alamet degil gibi
Benimkisi gönüllerde olan be renktaş olabilirliği yok zatenYıldızdan ziyade uyum önemli
Keita-nonda
Garry-gomis
Gibi
Mesela
Garry osimhen keita
Şöyle bişi yakalamak lazım ileri 3lüde
Başlamadı. Temmuz başı diye biliyorum.Nasıl yani
Transfer dönemi başlamadı mı
Goy goy yapiyorum yav, bu sezon hic bir sekilde transferlerleri imza atmadan degerlendirmeyecegim.Bırakın abi bu işleri
Formda bi şikrinyar baya baya iyidir net
O formu da bizde fazlasıyla yakalar