Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten bizim takasla ne zaman oyuncu alabildiğimiz görülmüş ki,Konya bile bizim oyuncuları beğenmiyor ise vah halimize.Halbuki say sayabilirsen:Halil,Kerem Demirbay,berkan ,gökdeniz gürpüz eyüp aydın,efe akman,cuesta,jelert,frankowski,ahmet kutucu .Elimizde okadar güzel katalog varki "mankenler kataloğu" seç seçebilirsen ama Konya'ya bak adam beğenmiyor.
Ağustosun sonunda bedavaya kiralayabilecekleri adamlari niye paraya sayip takasla alsinlar ki. Dogru strateji.

Bu Adil'i adam akıllı izleyen var mı.
Konyaspor kombinem var, düzenli olarak 2 yıldır izliyorum diyebilirim.

Daha önce Abdülkerim sorulmuştu onu da cevaplamıştım ve beklentilerimizin üzerine çıkarak başımızı öne eğdirmedi sağolsun.

Adil Demirbağ tam bir Anadolu takımı stoperi, hava toplarında boyuna göre gayet iyi ve orta karşılama, top kesme için biçilmiş kaftan. İkili mücadele noktasında da fizik avantajını kullanan bir oyuncu. Diğer taraftan açık alan stoperi kesinlikle olamaz ve topla ilişkisi kötü. Açıkçası bizim takım için alınacak bir oyuncu değil ya da skor olarak öndeyken 80lerde merkeze alınabilecek biri.

Abdülkerimin gelişimini görmüş olarak bize transfer olmasına sevinmiştim ve beklediğimizden de fazla katkı verdi fakat Adil'i yedek olarak bile gereksiz görüyorum. Ona verilecek süreler net bir şekilde Arda Ünyay'a verilmeli. Metehan konusunda da görüşüm çok pozitif değil, Emin ve Ozan seviyelerini bile göremez diye düşünüyorum.

odağı ikardiye ve sağlam yedeklemelerine vermenin zamanı geldi geçiyor.. ikardi formda olsa zaten osimen şu koşullarla bu kadar vazgeçilmez biri haline gelmezdi..

Ağustosun sonunda bedavaya kiralayabilecekleri adamlari niye paraya sayip takasla alsinlar ki. Dogru strateji.
Sende haklısın.Ama biz niye takas yapamıyoruz yada biz niye üstüne para verip oyuncumuzu kiralıyoruz bunları sorgulamamız gerek.Ondan ötürü sitem ettim.Yoksa konum Adil değil.Olursa olur olmazsa olmaz.
Bana göre önceliğimiz Gökhan Sazdağ olmalı yerlide.

NEOM da bir forvet var akliniz sasar Osimheni istemiyorsaniz onu alalim

Sami yene göre takasta adil arda+eyup kiralık istemişti eyup denen herif gitmek istemedi demekki

10 Nelsson
12 Zaniolo
9 Jelert
10 Frankowski

şurdan para çıkarabilirsek stoper,10 no ve kaleci transferlerinde elimiz rahatlar

bana sanki osimhen ağustos ortası gibi büyük takımların önerdiği senelik net 9-10 milyon euroyu kabul edip EPL yapacakmış gibi geliyor Man Utd büyük olasılıkla.

Ona kimse 8 vermez

Fizik kalitesiyle en fazla liselerarası turnuvada oynar İngiltere’de.

Güçlenmesi şart
1749561577716.webp

Gayet natürel bir fizik neyini beğenmiyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt