Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana sanki osimhen ağustos ortası gibi büyük takımların önerdiği senelik net 9-10 milyon euroyu kabul edip EPL yapacakmış gibi geliyor Man Utd büyük olasılıkla.

O takımların hiçbiri transferi ağustosun ortasına bırakmaz. Adam 1-2 haftaya kararını verir bos yere senaryo üretiliyor.

Şu Baturina gayet iyi duruyor da işte futbolda kime karşı oynadığın da önemli
%50'sine 10 milyon verilir.

Basın da komik
Deli para araba gider bilmem ne
Şimdide adamın hayali paradan büyük avrupa bla bla

Bir senede nasıl kilo aldıramadık aklım almıyor başka kulüp alsa üç ayda dumfriese çevirir zorla
Kilo mesele değil, denge yok çocukta. Dokununca yuvarlanıyor falan.

City Kopenhag maçında Doku’yu savundu ya bu adam, temassız oynadığını hatırlıyorum ama heriflerde öyle bir sistem varki tüm defolarını gizlemiş

Kilo mesele değil, denge yok çocukta. Dokununca yuvarlanıyor falan.

City Kopenhag maçında Doku’yu savundu ya bu adam, temassız oynadığını hatırlıyorum ama heriflerde öyle bir sistem varki tüm defolarını gizlemiş
"Tüm defolarını gizlemiş" bayıldım bu tarife :) Ve bizim yöneticiler bu defolara kanıp alıp getirdiler ve bizde çadırı açtı.Yolda görsen vallahi topçu demezsin o derece.

Skrinyar denen kazma heriften uzak durmamız hayırlara vesile olur skrinyar işini hatip kovalıyordur osimhen geleceği varsada gelmesin diye

Yerli içerden yetişme adamı 30a verip yerini kimle nasıl ne kadara dolduracaksın sorusuna cevap verilebilirse evet ya da hayır diyebiliriz.
kaleciyi yerli yapmayı (berke) göze alabilirsek işler değişebilir belki
ama ilk hatasında bu fenerlinin burada ne işi var diyebilirim gibi geliyor.

Kimseye 5m üstü yıllık verilmemesinden yanayım, etimiz ne budumuz ne sonuçta. Fazla açılıp bu günleri mumla arar hale gelmeyelim sonra.

Bu arada neredeyse 15 yıllık üyeyim biara parçalı üye olmuştum ne oldu da tekrar kırmızı üye olmuşum merak ettim açıkçası :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt