Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanında Sascha Boey'i Leroy Sane'yi kitleyen adam diye övüyorduk. Şimdi Hem Boey hem Sane bizde olacak.
images-18.webp

Cl sane için vazgecilmezmis. Fenerin fazla para vermesi bir şey ifade etmiyor.

O belcikali muhabir Wirtz L.Pool dügümünü cözen ilk muhabirdi diye biliyorum. Sane'nin bize cok yakin oldugunu düsünüyorum o yüzden
Az önce dediğim oldu yav bu arada tier 1 adam haber vermiş ses seda yok sami yen girince herkes fb alıyormuş tribine girdi.Sacha ne dediyse o sami yen kendini yırtsin istediği kadar

Sane süper topçu ama hani vardır ya kendi kendine derinlik katmak ister, cool olmak ister zorla. Golden sonra sevinmemek, taraftar reaksiyonuna soğuk olmak, aşırı marjinal giyinmek vs.
Öyle kendini beğenmişlik varki, kendi kendisinin Dövmesini yaptırmış komple sırtına.
Bu halleri endişelendiriyor beni. Bir Papaz olursa taraftarla bir daha düzeltilmez kolay kolay. Icardi Osimhen tarzı halka yakınlık falan zor sanki.
Ama dediğim gibi futbolcumu futbolcu.

Konyaspor kombinem var, düzenli olarak 2 yıldır izliyorum diyebilirim.

Daha önce Abdülkerim sorulmuştu onu da cevaplamıştım ve beklentilerimizin üzerine çıkarak başımızı öne eğdirmedi sağolsun.

Adil Demirbağ tam bir Anadolu takımı stoperi, hava toplarında boyuna göre gayet iyi ve orta karşılama, top kesme için biçilmiş kaftan. İkili mücadele noktasında da fizik avantajını kullanan bir oyuncu. Diğer taraftan açık alan stoperi kesinlikle olamaz ve topla ilişkisi kötü. Açıkçası bizim takım için alınacak bir oyuncu değil ya da skor olarak öndeyken 80lerde merkeze alınabilecek biri.

Abdülkerimin gelişimini görmüş olarak bize transfer olmasına sevinmiştim ve beklediğimizden de fazla katkı verdi fakat Adil'i yedek olarak bile gereksiz görüyorum. Ona verilecek süreler net bir şekilde Arda Ünyay'a verilmeli. Metehan konusunda da görüşüm çok pozitif değil, Emin ve Ozan seviyelerini bile göremez diye düşünüyorum.
Detaylı yorumun için teşekkür ederim. Bence Metehan direkt topçu değil zaten. Ben Metehan'ı rastgele TV'de gördüğüm Eyüpspor maçında görmüştüm ilk kez, kiralandığı dönemde. O zaman Eyüp 2. ligdeydi. O maçta 10 dk içerisinde bu topçu filan değil demiştim, yanıltmadı. Görünen köye kılavuz istemez. Böyleleri nasıl yıllarca alt yapıda kalabiliyor hayret ediyorum doğrusu. Bizim alt yapıdan kiralanan topçuların gittikleri Anadolu takımlarında bile doğru düzgün süre alamaması zaten her şeyi gösteriyor. Koca alt yapıda 25 yılda Sabri, Ozan ve Yunus haricinde topçu çıkmamış, hadi Emin'i de sayayım. Bana kalsa alt yapıyı komple kapatırım. Boşa masraf çünkü. Alt yapı takımına yapılacak saha/tesis bile parayı çöpe atmaktan başka bir şey değil. Avrupa takımlarının alt yapı kültürünü, yapılanmasını burda 40 yıl geçse yine göremeyiz. Bu konuda TR'de tek bir istisna var, o da TS. En azından 3-5 yılda bir 2-3 tane A takım seviyesinde topçu çıkartıyorlar.

Sane der ki CL de olayım ama iyi de para alayım biz makuluz.
Yok der bana çok daha para lazım Fb olabilir ya da Araplar.
Top seviyede kalayım parayı ikinci plana atayım derse de Arsenal vs gider yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt