Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkide farklı değilki bizde 10+ heryıl 5 imza parası vetiyoruz 2 milyon için fbye gidermi bence gitmez, fb son anda yıllık 20 vetirse belki ikna eder.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlış bizimki imza parası dahil yıllık 10 milyon. Fb imza parası dahil 15 veriyor yıllık.

Aha lequipedeki herif de girmiş işte sami yen 15 gün geride

Sane der ki CL de olayım ama iyi de para alayım biz makuluz.
Yok der bana çok daha para lazım Fb olabilir ya da Araplar.
Top seviyede kalayım parayı ikinci plana atayım derse de Arsenal vs gider yani.
Şu olur gibi. Ama anlamıyorum 10+ İmza parası vs veriyoruz. Bir anda çıta yükseldi ancak bizim sponsor gelirleri 3-4'lerden 10 verebilecek kadar çıkmadı. Neyse alalım abi ne varsa :asd:

Bu seferde çalım attık işini biz yapacağız herhalde.

10 garanti
5 imza
1 şampiyonluk bonusu
UCL'de her tur için 1 milyon bonus
Koşa koşa gelir.

Ben transfer duyumlarinda korkak adamlardan haz etmiyorum.Sami yen fenerin verdiği parayı yaziyor garanti olsun diye bir şey söylemeden ortaya atıyor sadece.Hani sane ne düşünüyor çok biliyorsan onu da yaz o zaman.Fabrizo falan yazınca en son gider kendisi yazar sonra bildim diye.Sirf çalım işleri olmasın diye korkuyor bir şey yazmaktan.

Sane sorunlu bir topçu olabilir ama bu dandik ligde iş yapmama ihtimali yüzde 1 bile değil sakatlanmazsa. Kaç verildiğinin de önemi yok suyun karşı tarafı açısından. Yıllardır aynı terane dönüyor: Bunlar bu paraları nasıl verebiliyor, batacaklar, FFP zart zurt. Başkanları değişmediği sürece 5 vermişler, 10 vermişler önemi yok. Başkanlık süresince cebinden verdiği para muhtemelen 3 haneyi geçmiştir. Abur cubur ve giyim markalarının sahiplerini vs olaya dahil etmedim bile.

Küfür ederim he şimdi ğqwğq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt