Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.974
- 16.572
- 2.648
Bayern yarın ABD’ye hareket ediyor galiba, kafileye almazlar o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ikisini de oynamaz mi sane?Sağ Kanat olarak Sane geliyorsa forvet arkası bence çok zor da olsa
Enzo Millot ya da o tarz biri olmalı.
Erkencisin Naci hayirdirSabah sabah sane haberlerini görünce ben
Ekli dosyayı görüntüle 290206
18 milyon euro çıkış maddesi varmış. Doğru ise çökmemek için bir neden yok.Sağ Kanat olarak Sane geliyorsa forvet arkası bence çok zor da olsa
Enzo Millot ya da o tarz biri olmalı.
Islak imza 365 gun boyu olabilir, bunun transfer donemi ile bir alakasi yok ki. Transfer donemleri sozlesme baslangic tarihi ile alakali yani bir oyuncunun somut olarak A kulupten B kulube gitmesi icin.Transfer sezonu resmi acilmadan islak imzali sozlesme yapilabiliyor mu?
Sane hakkında düşüncen nedir iş yapar mıPletti haberi üzerinden yeni konu açalım
Ikisini de oynamaz mi sane?
Sane/sara sane/yunus gibi bakmadim degil hani.
Daha cikilmasi gereken yabancilarda var
Ne garip bir duygu
Haziran'ın ikinci haftası sabah erkenden Leroy Sane'yi henüz otuzunu görmemişken alıyoruz
Beş yıl önce böyle bi şey deseler de get diyip söyleyene saldırırdım
Yav direkt haziran 11de oyuncu alacak olmamız bile ilginç ben hayatımda görmedim böyle bir şey.Agustosa kadar sinirden harap olurdum normaldeNe garip bir duygu
Haziran'ın ikinci haftası sabah erkenden Leroy Sane'yi henüz otuzunu görmemişken alıyoruz
Beş yıl önce böyle bi şey deseler de get diyip söyleyene saldırırdım
18 milyon euro çıkış maddesi varmış. Doğru ise çökmemek için bir neden yok.
O zaman KAP a da transfer donemi baslamadan aciklama yaparlar.Islak imza 365 gun boyu olabilir, bunun transfer donemi ile bir alakasi yok ki. Transfer donemleri sozlesme baslangic tarihi ile alakali yani bir oyuncunun somut olarak A kulupten B takima gitmesi icin.