Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne garip bir duygu

Haziran'ın ikinci haftası sabah erkenden Leroy Sane'yi henüz otuzunu görmemişken alıyoruz

Beş yıl önce böyle bi şey deseler de get diyip söyleyene saldırırdım
Turkiyenin Bayerni olma projemizi Bayernin en muthis topcusunu alarak baslatmamiz güzel bir rastlantı mi yoksa planlanmış bir mesaj mi

Islak imza 365 gun boyu olabilir, bunun transfer donemi ile bir alakasi yok ki. Transfer donemleri sozlesme baslangic tarihi ile alakali yani bir oyuncunun somut olarak A kulupten B kulube gitmesi icin.
İmzayi simdi attik mesela

1 hafta sonra sane çaprazları kopardı

Resmi olarak A kulübünden B kulübüne geçmedigi icin hak talep edebiliyor mu

İb hatipoğlu sonra aklıma geliyor darlanıyorum
dün taraftarı kazanma yayınına çıkmış
sosyal medyada bikaç kişiyi satın almış
sonuç: taraftar daha çok sövmüş

sane osimhen vs. bittikçe kendisi de bitecektir. ilk zorlukta tostos başgan dehler. eleştiri gelince harcamak için hazırda bulunduruyor
Yav direkt haziran 11de oyuncu alacak olmamız bile ilginç ben hayatımda görmedim böyle bir şey.Agustosa kadar sinirden harap olurdum normalde
omar elabdellaoui ve pva gibi transferleri unutmak mümkün değil. onlar da haziran ayında bitmişti sanki

Fabian ve Tobias özellikle tobias Tier 0
bunların bu kadar net konuşması sadece sağlık kontrolune kalmışdır iş

bitti bu iş

LEROY SANEEEE ❤️💛

Hocam Sane ye kimse laf edemez. Alabilecegin top class adamlardan biri. Antrenmanda, saha disinda, saha icinde takim icin pozitif, rakip icin her zaman tehdit. Valla gelirse Baris- Osimhen- Sane filan cok cool olur yani....

Soru su Okan yapabilir mi? Yapamazsa gider zaten. Artik bu butceleri yonetebilmesi lazim. Sane ile de is bitmez. 5 tane daha adam almak lazim.

Kaleci, sag bek, stoper, forvet, orta saha ya da bir stoper daha.

Barış
Sane
Yunus
Osimhen
İcardi
Morata (kalırsa)

bana göre Galatasaray tarhinin aynı anda olduğunda en kaliteli 1 veya 2. ön bölgesi olur.

Neler yapıyoruz inanılır gibi değil henüz 29 yaşında Leroy Sane mi PSG yapsa şaşırmam, Arsenal yapsa şaşırmam Barcelona bile alsa şaşırmam prime döneminde hala üst düzey bir yıldız

Sane'nin aldığı yıllık ücreti nasıl ödeyeceğiz , çok fazla vs. 'de yazmayalım artık.

Adam Bayern'de kalsa da neredeyse bu ücretlere yakın bir bedel alacak ki biz vergi sayesinde %30 daha avantajlı oluyoruz.

Eğer transfer bittiyse birçok açıdan muazzam olur.
1. Kesinlikle kanat bölgesinde ihtiyacımız bir oyuncuydu ve ileri üçlünün her bölgesinde oynayabilir. Hele Yunus ile birlikte rakipler için inanılmaz bir sorun oluşturacaktır.
2. Yaşı 29 olmasına rağmen maliyet olarak bonservissiz olması ve bonservis/yıllık ücret dengesinin sağlanması.
3. Bu tip şeylere pek takılmam ama Fb'nin çok daha yüksek ücretler teklif etmesine rağmen bize gelmesi. Oyuncular için de artık bir kırılma olacaktır, Fb tamamen para üzerinden ikna yoluyla ilerleyecek.
4. Transferin çok erken sayılacak bir zamanda tamamlanması.

Daha önce de yazmıştım, çoğumuzda yanı fikirdeyiz. Kaleci+Sağ Bek+Kanat ve Osimhen bu 4lüyü tamamlandıktan sonraki her transfer yedek kulübesinin kalitesine yönelik olacaktır.
Burada unutulmamasi gereken bir faktor var. Bonservis 0. O yuzden bence 11 milyon euro bu kalibrede bir oyuncu icin gayet iyi. Osimhen’de durum cok farkli. 75 milyon gibi bir bonservis bedeli var. Neredeyse 7 yillik Sane maasi.

İmzayi simdi attik mesela

1 hafta sonra sane çaprazları kopardı

Resmi olarak A kulübünden B kulübüne geçmedigi icin hak talep edebiliyor mu
Imzayi attin mi? Attin mesela.

Olay bitti herif senin oyuncun oluyor 1 Temmuz'dan itibaren. Gerisi sadece TFF ile arandaki prosedur.

Sane'nin aldığı yıllık ücreti nasıl ödeyeceğiz , çok fazla vs. 'de yazmayalım artık.

Adam Bayern'de kalsa da neredeyse bu ücretlere yakın bir bedel alacak ki biz vergi sayesinde %30 daha avantajlı oluyoruz.

Eğer transfer bittiyse birçok açıdan muazzam olur.
1. Kesinlikle kanat bölgesinde ihtiyacımız bir oyuncuydu ve ileri üçlünün her bölgesinde oynayabilir. Hele Yunus ile birlikte rakipler için inanılmaz bir sorun oluşturacaktır.
2. Yaşı 29 olmasına rağmen maliyet olarak bonservissiz olması ve bonservis/yıllık ücret dengesinin sağlanması.
3. Bu tip şeylere pek takılmam ama Fb'nin çok daha yüksek ücretler teklif etmesine rağmen bize gelmesi. Oyuncular için de artık bir kırılma olacaktır, Fb tamamen para üzerinden ikna yoluyla ilerleyecek.
4. Transferin çok erken sayılacak bir zamanda tamamlanması.

Daha önce de yazmıştım, çoğumuzda yanı fikirdeyiz. Kaleci+Sağ Bek+Kanat ve Osimhen bu 4lüyü tamamlandıktan sonraki her transfer yedek kulübesinin kalitesine yönelik olacaktır.
Umalım ki bonservis kadar imza parası çıkmasın?
4lüyü tamamladıktan sonra demişsinde çilingiri unutmuşsun:)En önemli hususiyetlerden birisi.

Turkiyenin Bayerni olma projemizi Bayernin en muthis topcusunu alarak baslatmamiz güzel bir rastlantı mi yoksa planlanmış bir mesaj mi
iu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt