Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün taraftarı kazanma yayınına çıkmış
sosyal medyada bikaç kişiyi satın almış
sonuç: taraftar daha çok sövmüş

sane osimhen vs. bittikçe kendisi de bitecektir. ilk zorlukta tostos başgan dehler. eleştiri gelince harcamak için hazırda bulunduruyor

omar elabdellaoui ve pva gibi transferleri unutmak mümkün değil. onlar da haziran ayında bitmişti sanki
Van aanholt falan temmuzdaydi yine omar denen herifi hatırlamıyorum hiç

Iki dk sakin bi dusunelim

Osimhen isi kendi halinde, olmazsa icardiye takviye yapmak gerekir.

Sane eklendi mertens ayriligina

Kaleciyide su chelseali cocuk gaza gelindi, bir formul ole cozulurse

Sag Bek

sol stoper ve ortasahada rotasyon /yedek takviyesi

4 u ilk 11 seviyesi + 2 rotasyon ve kaliteli kulube olarak yeterli gibi?
Vallaha bu senaryo da icardi için mücadele edecek 10 oyuncu şart. İcardinin temposuzlugunu taşıyacak oyuncular olursa bu adam yine net en az 20 gole katkı verir.

Toplu cevap vereyim, öncelikle yıllık 10-11 bence okay, bons versen 20den aşağı alamazsın zaten. Buradaki problem oyuncu tutmazsa göndermekte olur maaş yüksek olunca.

Gelgelelim Rafa Silva, Immobile kontratı bunlar. Icardi’de de verdik ama onu gördük yani bir sene bedava denedik de aldık gibi oldu, bunda her türlü risk var.

Kariyer hikayesinde 50 m euroya City’e gittiği dönemi iyi izledim, sağda oynuyordu ama asıl parladığı yer 352de sol oynadığı dönemdi, sonra bu rolde çok başarılı olsa da Peple arası bozuldu ve Bayern 100 m euroya yakın bir teklifle istedi.

Orada bir kırılma var, Almanlar bilir, Alman oyuncuların geneli Bayern hastası, orada oynamak hep hayalleri, oyuncu gitmek istedi, City sorun çıkardı, bir şekilde kaldı. Sonra ne oldu? Sakatlandı ve sezonu kapattı gibi oldu.

Daha sonra 100e verilmemişken 40 civarına gitti Bayern’e, kontratı da az kalınca. Bayern döneminde asla o City’deki gibi olamadı, orada en tepeye çıkabilir denirken bence Bayern’in halkası olmaktan öteye gidemedi.

Son 2 sezonda pek izlemedim ama gördüğüm. Hem takımın durumu hem de oyuncunun mental sorunlarından dolayı fiziksel olarak gerilemiş, adam kovalamayan bir forma dönüşmüş yani topsuz oyunda birşeyler beklemek için iyi motive etmek lazım ama topla herşeyi iyi.

Şut atar, dribbling yapar, hızlıdır, iyi pas atar, iyi orta keser, ikili mücadeleye de girer. Havadan işte kötü olabilir. Hücumun her yerinde oynar.

Kısacası verim almak için motive etmek, takıma entegre etmek ve ikna etmek gerekiyor. Kesinlikle riskli ama onu almasan muadili kalitede oyuncu alamayacağın seviyede bir oyuncu.

Sane müthiş bir topçu

ama mental olarak çekincelerim var
Zaten o yuzden top class adam, sana gelebiliyor. Mental olarak da guclu olsa, zaten yolu dusmez. Bu riski minimize edecek bir oyuncu grubu. Türklerin neredeyse hepsi zaten Alman kültüründe büyümüs insanlar. Anadilleri almanca vs. Yani bence mental olarak burada daha iyi hissedebilir. Adamin belki sevgiye ihtiyaci var:)

Umalım ki bonservis kadar imza parası çıkmasın?
4lüyü tamamladıktan sonra demişsinde çilingiri unutmuşsun:)En önemli hususiyetlerden birisi.
9+2 şeklinde yazılıyor bir çok yerde, yabancı kaynaklarda yıllık 11 olarak verdi zaten.

Leroy Sane 3 yıl için 30 milyonluk yatırım çok çok normal. Çilingiri unutmadım ama Sara kaldığı müddetçe oraya üst seviye bir oyuncu yazmak mantıklı değil, en uygun hamle İlkay görünüyor.

Sane'nin gelmesi ile İlkay'ın taleplerinin daha da makul seviyede olacağını düşünüyorum.

Sane'nin mental durumunu bilen var mı? Sahada çok sakin sanırım. Zaha ve Ziyech profilleri ile alakası yok di mi?

su sekil takipteyiz hbrleri

Ekli dosyalar

• IMG_0003.webp
    IMG_0003.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt