Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallaha bir umut daha iki ay var. İcardi zaten 1. Kaptan olacak gibi. Sıkı çalışırsa tahmin ettiğimizden bile fit dönerse ölümcül bir hücum hattimiz olacak
Benim ondan cekincem yok. Ama osimhen gibi bam gum 10 metreyi 1 saniyede gecmesini beklemeyecek taraftar.

United berbatov tadinda dusunmek lazim bence(ilk zamanlari degil tabi)

Hemen bitirmemiz lazim, kimse ye araya girmesi icin sans bile birakmamak lazim!!!

Ne garip bir duygu

Haziran'ın ikinci haftası sabah erkenden Leroy Sane'yi henüz otuzunu görmemişken alıyoruz

Beş yıl önce böyle bi şey deseler de get diyip söyleyene saldırırdım
Gerçekten iyi iş oldu tebrik etmek lazım kavuğu

Öteki bıyıklı çoluktan çocuktan red yiyip kulübün itibarını da iki paralık ediyodu

Tabii ki imzalanabilir. Ocak 1de sözleşme imzalayabilirdin Sane ile.
E tmm o zaman batshuai kafasi, ayarlanir her sey iki taraf arasinda resmi kismi 30 haziran temmuz basi aciklanir en kotu yav.

Fener istedigini denesin o kadar dert etmiyorum ben. Ulke sinirlari icinde balon bir buyukluk kasiyorlar cunku-disariya o kadar etkili gelmiyorlar. Hatta hic iyi referans bulamazlar muhtemelen eski topcularindan falan.

Bizde kendimizi buyutuyoruz genel anlamda ama en azindan karsiligini almiyor degiliz gibi bakiyorum cok olmasada

Simdi Ilkay hamlesi ile ileri ucu kapatırız. 2 free agent = Osi Galatasaray'ımızda

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Sane ile kim görüştüyse o isimden devam edelim Buchi Galatasaray'ın gelecek planları görüşmede çok ikna ediciydi diyor

İyi bir sane takımdaki oyuncuların performansını da yukarı çeker.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt