Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten iyi iş oldu tebrik etmek lazım kavuğu

Öteki bıyıklı çoluktan çocuktan red yiyip kulübün itibarını da iki paralık ediyodu
Bizim ilgilendiğimiz her adamla Fb de ilgileniyor
Muhtemelen bu Hatipoğlu isimli şahıs topçuları ikna için Fb hakkında atıp tutuyodu. Topçular da bu ne lan diyodu

Dün de taraftarı Fb'ye sallayarak tavlamaya çalışmış

Sane işine inansak mı? Haziran ayında yıldız transferi hiç bizlik bir iş gibi durmuyor.

Sezon içerisinde ön görüşme yapılmış çok net yoksa bu tarihte bu aşama kaydedilmezdi

Yine beklemekte fayda var cünkü fener’in kadro da oguz disinda kanat oyuncusu kalmadi

Teklif yükseltirler diye düsünüyorum

Resmiyet kazanmali

Ali koc uyandiysa az sonra teklifini yukseltir ondan beklerim bunu.
Parayi secseydi Al Hilale giderdi

Muhtemelen SL Faktörü, Fatih Demireli, Gurbetci oyuncular faktörleri belirleyici olmustur diye düsünüyorum. Ama özellikle Sane transferinin de ayni zamanda Osimhenin haberici oldugunu düsünüyorum. Cünkü oyuncuyu bir projeden ikna etmelisin sonucta

Sane bir de bize hiç uygun bir oyuncu değil neden bu kadar bu adamı istiyoruz anlamadım. bize tempolu ve pasör 10 numara lazım

9+2 şeklinde yazılıyor bir çok yerde, yabancı kaynaklarda yıllık 11 olarak verdi zaten.

Leroy Sane 3 yıl için 30 milyonluk yatırım çok çok normal. Çilingiri unutmadım ama Sara kaldığı müddetçe oraya üst seviye bir oyuncu yazmak mantıklı değil, en uygun hamle İlkay görünüyor.

Sane'nin gelmesi ile İlkay'ın taleplerinin daha da makul seviyede olacağını düşünüyorum.

Sane'nin mental durumunu bilen var mı? Sahada çok sakin sanırım. Zaha ve Ziyech profilleri ile alakası yok di mi?
Şuan ibre İlkay'a dönmüş gibi zaten.İlkay deyip geçme geçen sezon Premier Ligte 50 maç öyle böyle kolay değil.Bize İlkay iyi gelecek gibi düşünüyorum.keşke oda Temmuz'a yetişebilse.Şuara bu işleri resmiyete dökebilsek .Tabiiki resmiyet 30 Haz.Ama iş bitse.Sağ bek ve kalecide halledilseSaneye gitmişken Boeyde kiralık tamamlansa.Yanına birde Gökhan Sazdağ yedek olarak harika olur.
Sane konusunda soru sormuşsun ,Bayern uzmanı arkadaşlar daha iyi anlatırlar ama zaten kulübünde sorunlu olmasa bu leveldaki oyuncuları alamayız ki.Amaç sorunu başarıya çevirmek.İZlediğimiz kadarıyla kafası sahada olur ise kesin başarılı olacaktır.Kumaşı belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt