Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütce skalamiz kisitlandi. Bence osimheni biraktik bizOsimhen'in kararını olumlu anlamda etkileyebilecek bir transfer
Bizim sarisin kadin nerde ya, ne muthis editti oSky Sports ne guzel GA-LA-TA-SA-RAY diyor oyle.![]()
Bu sene inşallah tüm Avrupa telaffuz eder ismimizi.Sky Sports ne guzel GA-LA-TA-SA-RAY diyor oyle.![]()
Osimhen'e ayırdıkları bütçe transfer bütçesinden bağımsız diyorlardıBütce skalamiz kisitlandi. Bence osimheni biraktik biz
Her durumda olumsuz olmayı nasil beceriyorsunBütce skalamiz kisitlandi. Bence osimheni biraktik biz
Kesinlikle zorlamak lazimOsimhen olmuyorsa David'i de free almak lazim.
Hem Sane hem Leao olmaz, mali tarafini gectim Leao biraz tembel oyuncu oldugundan. Zaten buraya gelecegi falan yokta. Baris mutlaka bir kanatin tarafinda olmali bu yuzden.Sane olursa eğer Barış'ı 35-40'a satıp opsiyonlu Leao kirala işi ne muazzam iş olurdu
Barışı satsak pişman oluruz satmasak daha büyük pişman oluruz gibime geliyor. Çok seviyorum gitmesine feci üzülürüm ama bu paralar konuşuluyorsa veda etmek lazımSane olursa eğer Barış'ı 35-40'a satıp opsiyonlu Leao kirala işi ne muazzam iş olurdu
ben de çok seviyorum BarışıBarışı satsak pişman oluruz satmasak daha büyük pişman oluruz gibime geliyor. Çok seviyorum gitmesine feci üzülürüm ama bu paralar konuşuluyorsa veda etmek lazım
Bende bu acidan bakiyorumBarışı satsak pişman oluruz satmasak daha büyük pişman oluruz gibime geliyor. Çok seviyorum gitmesine feci üzülürüm ama bu paralar konuşuluyorsa veda etmek lazım