Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sane’yi başkaları ile karşılaştırmadan önce Bayern Münih gibi winner, her sene şampiyonluğa oynayan, Avrupa ‘da en üst turnuvalarda hep iddialı, takım içi rekabetin en yüksek seviyede olduğu, sadece teknik değil fizik olarak da en yüksek düzeyde olman gereken bir takımdan geldiğini hatırlatmak isterim
Yani bizim gibi büyük bir takımın büyük oyuncusu Sane

yarin bu mansetleri görürüz artik

"alo lukas, ben sane abin"

Sonunda hızlı kadife bilekli ve oyun kurabilen bir kanat. Çok beklemiştik

Aleksandro > pavlovic
Alexsandro tam bi alfa
1000105817.webp

Elit kulube bak olise dışinda dogru durust kanat rotasyonunuz yok. Alman gençlerin oynamak için ölüp bittiği kulüp olan bayernde wirtz'i de liveye kaptırdınız, Son 5 senede falan cl yarı finaliniz de yok hatırladığım. Bu nasıl elitlik ulan
Robben ribery dönemin de bi ritim tuttular sonrası hep düşüşe geçen bir kulüp oldular

O degile dengeler ve sinirler bu haldeyken

Tff nin degismesi lazim

Erden Bey'in öncülük ettiği vizyonla bir süredir Galatasaray ciddi atılımlar yapıyor. Ulusal anlamda başarı kalıcı hale geldi. Kimsenin şans vermediği Zaniolo, Icardi, Osimhen gibi transferler gerçekleşti. Türkiye'nin Bayern'i olmak yetmeyecek. Ekonomik olarak çok daha büyümeliyiz. Stad büyütülmeli, gelirler artırılmalı, Avrupa'da başarı ve süperstar transferler ile uluslararası popülaritemiz artırılmalı. Avrupa'da her sezon yer alıp iz bırakmalıyız. Şu anki yöneticilere büyük sorumluluk düşüyor. Geri adım atılmamalı.

O degile dengeler ve sinirler bu haldeyken

Tff nin degismesi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt