- 4 Ağustos 2009
- 90.349
- 71.325
- 5.188
Kiralamaktan biktim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok çözmeyelim okan buruğa yardımcı olarak geliyorsa gelsinBide free agent İlkay çözsek
Kimseyi alamazlar başarısız ve looser oldukları tescillendi ayrıca mourinho Avrupa’da oyuncular tarafından çok çalışılmak istenen bir hoca dğeil sanılanın aksinefebe Salah veya Heung Min Son'a gitmezse ben de bir sey bilmiyorum
Gardi menejer gibi dğeil ya çok dügüzn bir adammış cidden sanki kulüp çalışanı yönetimden biri gibi dostane davranıyorSkriniar meselesinde fb yıllık maaşı 11 milyonun hepsini verince gardi çok para vazgeçelim, almamalıyız demişti. Adamın iyi niyetini burdan anlamalıyız
Bize kalan bitik hali bile baya skor asist yaptı aslında bi o kadarda asisti yendiZaha’nın sıkıntısı uyumsuz olması, bilmiyorsunuz ama Palace ne kötü kadrolarla iken onun sayesinde hep ligde kaldı, tam Zaha gideceği dönem Olise, Eze, Mateta gibi iyi oyuncular yakaladılar.
Palace 100 istemese Pepe yerine ona 70-80 verilecekti.
Şu anki Nico Williams gibi akıyordu ve muazzam bir bitiriciydi.
Korkunç bir şey bu aktif en iyi 3 kanat oyuncusundan biri bu adam biz ne yaptık böyle
@Levent Kolpgün moduna girdimbugün birde şakadanak bir bernardo haberi düşüyormuş
Akıyor bugün maşallah