Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.433
- 6.414
- 768
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müthiş adam ya dar alan falan hepsi var messi gibi takılır buradabugün birde şakadanak bir bernardo haberi düşüyormuş
Insallah cikmazlar ama cikma ihtimalleri epey kuvvetli maalesef.@Alper Altun bu arada real madrid cekmeyelim bir zahmet fiskturde.
Cl maci olarak Real maci istemiyorum, cok fazla oldu yeter..
O zaman Sky DE'yi çılgın Sedat tombaklasınSky DE: „ Daha %100 bitmedi ama gün icerisinde transferin bitmesini bekliyoruz“
Tüm derdi iyi ve güvenilir bir itibara sahip olmak bence. Şu kazığı sokayım şu 3 kuruşun peşine düşeyim derdinde değil. Hakettiği parayı kazanıyordur zatenGardi menejer gibi dğeil ya çok dügüzn bir adammış cidden sanki kulüp çalışanı yönetimden biri gibi dostane davranıyor
Kesinlikle öyleTüm derdi iyi ve güvenilir bir itibar bence.
Fb'den su Sirp forveti bekliyorum Mitrovic miydi ismi? Arabistanda oynayan. Iyi forvet, almalarini istememfebe Salah veya Heung Min Son'a gitmezse ben de bir sey bilmiyorum
Baba hepsi bitik oyuncular, en fazla kiralık gönderebiliriz. 30/35 milyon yazınca aşırı iyimser gördüm seni