Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 anlaştık diye haber girildi sonra 15 denildi şimdi de 15+ imza parası denildi. anlaşma haberleri falan da yalan herhalde.

1 kisi girmedi haberi Dunyada kac tane basin kişisi varsa o kadar kisi girdi. 1 tane musap var zaten 2.olma hasan rtas yav tüm dünyayı satın aldıgını mı düşünüyorsun yani zahavinin vs

bu girdiğine göre hayırlı olsun desek artık böyle üst düzey oyuncular almaya devam para hesabı yapmaya gerek yok

1 kisi girmedi haberi Dunyada kac tane basin kişisi varsa o kadar kisi girdi. 1 tane musap var zaten 2.olma hasan rtas yav tüm dünyayı satın aldıgını mı düşünüyorsun yani zahavinin vs
11 ile girdiler sonra sürekli fiyat arttı. Zahavi'nin dünyayı satın alamsı değil mesele ama daha biten bir şey yokken bu tarz bilgileri Zahavi veriyor da olabilir ortalığı karıştırmak için. Bakalım göreceğiz. Ben asla 15 + imza parası vereceğimize inanmıyorum.

PETKOVİC
BOEY
...SANCHEZ...PAVLOVİC...EREN
LEMINA...TORREİRA
SANE
...ILKAY...BARIS
OSIMHEN

GUNAY
SAZDAĞI...OZAN...APO...JAKOBS
KAAN...BERKAN/SALİH
YUNUS...SARA...SALLAİ/KUTUCU
ICARDI

+ 23 yaş altında 1 tane siyahi yardıran kanat ve 1 tane 100 metreyi 10 saniyede koşan siyahi forvet

bize bir orta saha da lazım. 50 maç aynı oyuncularla oynanmaz.
genç yabancı şeysini buraya harcasak güzel olurdu

11 ile girdiler sonra sürekli fiyat arttı. Zahavi'nin dünyayı satın alamsı değil mesele ama daha biten bir şey yokken bu tarz bilgileri Zahavi veriyor da olabilir ortalığı karıştırmak için. Bakalım göreceğiz. Ben asla 15 + imza parası vereceğimize inanmıyorum.
Yine aynı şey 1 kişiye haber verebilirsin hadi 2 olsun 10 tane medyaya haber salamazsın ki ortalıgi karıstırayım diye kimsede öyle bir güç yok. Zahavi değisik herif paragöz son anda fazla istedi desen bir nebze musap gibi en olumsuzunu düsünuyorsun diyeceğim de. Sen 1 tane adam herkese haber saldı ortaligı karıstırmak için diyorsun.

Avrupa'da 60 dakika filan yoruluncaya kadar iyi kötü pres yapıyoruz. Mutlaka kaliteli yedek almalıyız. Özellikle orta saha Lemina tarzı her açığı kapatan olmalı. Inşallah bu sene her şey tam olur.
Kulübün de taraftarın da en kötü son 16'ya ihtiyacı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt