Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
bugün seni tanıyamıyorum, bir başka neşelisinarkadaşlar türkiyenin bayerni olmuş durumundayız cümleten hayırlı uğurlu olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün seni tanıyamıyorum, bir başka neşelisinarkadaşlar türkiyenin bayerni olmuş durumundayız cümleten hayırlı uğurlu olsun.
Hz.Pedullah da girdigine göre bitti bu is
Evet demem gerekiyordu ama demedimBild girdigi vakit bunu demen gerekmiyor muydu yav italyan kaynaği yerine :d
Hallettik Adnan iş bitti bileSane'nin kendisi de türkiye'de mi acaba. Bu işi çabuk bitirmek lazım
Londra denildi az önce ama kim dedi unuttumSane'nin kendisi de türkiye'de mi acaba. Bu işi çabuk bitirmek lazım
Londra'da BILD'e göreSane'nin kendisi de türkiye'de mi acaba. Bu işi çabuk bitirmek lazım
İmza görmek istiyoruz artık. UzamamalıHallettik Adnan iş bitti bile
Sen yoksun
Haha atabilirim öyle görünüyor.Evet demem gerekiyordu ama demedim
en fazla ne yapabilirsin ki Libos?
ko şeyine ya bu saatten sonra para düşünenin alnını karışlarım11den 15e çıktık korkmaya basladim
Osimhen kadar degil ama atletik adam. Hizi ve gücüyle yasayan biri. Hava topunda zaten osiye kimse yanasamaz.Osimhen’in yarısı kadar bile atletik değil, topla daha iyi bir adam.
Hava topu yüzdeleri falan da iyi değil.